Veranda’s

De veranda: een ideale terrasoverkapping

DEZA Kozijnen heeft veranda’s van het prominente merk Pallazzo. Dat betekent dat een overkapping met een glazen dak tot 7 meter breedte mogelijk is. U heeft dan slechts twee palen. Vaak is aan beide zijden een schutting die de veranda insluit en zit u heerlijk knus, maar ook met een glazen schuifwand kan een heerlijk plekje gecreëerd worden.

Spiekozijn (zijwand) onder uw veranda

U kunt ervoor kiezen om een spiekozijn (zijwand) onder uw veranda te plaatsen. Deze is over de volledige hoogte uit één stuk beglaasd en sluit naadloos aan tegen het dak van uw veranda, zonder zichtbare schroeven. U zit zowel in het voor- als najaar tot in de kleine uurtjes aangenaam onder uw veranda.

Glazen schuifwand

Wordt het te fris, te nat of te winderig, dan kiest u voor extra bescherming aan de voorkant met de een glazen schuifsysteem of schuifdraaisysteem of een geisoleerde vouwwand. Zo maakt u van uw overkapping een plek waar u al vroeg in de lente tot laat in de herfst kunt genieten van uw tuin!

Verlichting en zonwering

Samen met verlichting, verwarming en zonwering maakt u van uw tuin een gezellige verlenging van uw woning. Wel zo lekker dat u de kussens van uw lounge set, tijdschriften en kaarsjes gewoon kunt laten staan als u naar binnen gaat.

Zonweringscherm Ikuno®

Pallazzo Ikuno® is een elektrische zonwering die kan worden gemonteerd bovenop alle Pallazzo terrasoverkappingen, met uitzondering van de Lounge. Het Ikuno scherm is wind- en waterbestendig en dankzij de elektrische aandrijving kan het eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening.

  • hoogwaardig acryldoek
  • wind- en waterbestendig
  • elektrische aandrijving
  • 9 standaard trendkleuren
  • gemonteerd op het dak.

Pallazzo SQOPE - Kozijncenter Ede

Kubistisch karakter in de tuin met de Pallazzo SQOPE

De Pallazzo SQOPE terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. De Pallazzo SQOPE is standaard in 7 trendkleuren beschikbaar en heeft grote glasoppervlakken, dus veel natuurlijk daglicht. De SQOPE is eenvoudig uit te breiden met een glazen schuifwand, zipscreen of vaste design ramen.

Deza kunststof kozijnen Heerhugowaard - Pallazzo Scope - plat veranda dak - klein Deza kunststof kozijnen Heerhugowaard - Pallazzo Scope - plat veranda dak - klein

Voordelen van een veranda of terrasoverkapping:

  • een verlengde van uw woonkamer;
  • lekker lang buiten zitten;
  • loungekussens kunt u gewoon laten liggen;
  • te completeren met een zogenaamd spiekozijn aan de zijkant(en);
  • te combineren met een glazen schuifsysteem, schuifdraaisysteem en/of vouwwand aan de voorkant.

Meer informatie over veranda’s?

Wilt u meer weten over onze veranda’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard. De koffie staat klaar!