Veranda’s

De veranda: een ideale terrasoverkapping

DEZA Kozijnen heeft veranda’s van het prominente merk Pallazzo. Dat betekent dat de veranda met een glazen dak tot 7 meter breedte mogelijk is. U heeft dan slechts twee palen. Vaak is aan beide zijden een schutting die de veranda insluit en zit u heerlijk knus.

Spiekozijn (zijwand) onder uw veranda

U kunt ervoor kiezen om een spiekozijn (zijwand) onder uw veranda te plaatsen. Deze is over de volledige hoogte uit één stuk beglaasd en sluit naadloos aan tegen het dak van uw veranda, zonder zichtbare schroeven. U zit zowel in het voor- als najaar tot in de kleine uurtjes aangenaam onder uw veranda.

Glazen schuifwand

Wordt het te fris, te nat of te winderig, dan kiest u voor extra bescherming aan de voorkant met de een glazen SF20 schuifsysteem, een SF25 of SF30 schuifdraaisysteem of een SF55 vouwwand van het merk Sunflex.

Verlichting en zonwering

Samen met verlichting, verwarming en zonwering maakt u van uw tuin een gezellige verlening van uw woning. Wel zo lekker dat u de kussens van uw lounge set, tijdschriften en kaarsjes gewoon kunt laten staan als u naar binnen gaat.

Voordelen van een veranda:

  • een verlengde van uw woonkamer;
  • lekker lang buiten zitten;
  • loungekussens kunt u gewoon laten liggen;
  • te completeren met een spiekozijn aan de zijkant(en);
  • te combineren met een glazen schuifststeem, schuifdraaisysteem en/of vouwand aan de voorkant.

Meer informatie over veranda’s?

Wilt u meer weten of onze veranda’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard.