Dakramen

Extra licht en ventilatie met Roto dakramen

Voor wie de donkere zolder wil omtoveren tot logeer-, studeer- of slaapkamer heeft verschillende opties om licht naar binnen te halen.  Dakramen zijn zo geplaatst en doet wonderen met uw ruimte, maar ook een dakkapel kan een goede optie zijn.

Het is maar net wat u met uw zolder van plan bent. U creëert met een dakraam vooral licht, geen extra loopruimte zoals dat wel bij een dakkapel het geval is. Een dakraam is een onderhoudsarme en laagdrempelige manier om uw ruimte lichter te maken en uw ruimte te kunnen ventileren.

Eenvoudige bediening van Roto dakraam

Het grote voordeel van Roto dakramen is dat de bediening aan de onderzijde zit, zodat u altijd eenvoudig uw dakraam kunt openen en sluiten (en schoonmaken). U hoeft niet in de weer met een lange stok. Desgewenst leveren we functionele en passende raamdecoratie voor uw dakvenster.

Roto dakramen in diverse uitvoeringen

U heeft bij Roto de keuze uit meerdere tuimelramen die allemaal op een andere manier scharnieren: een toptuimelraam scharniert op driekwart boven in het raam zodat u rechtop kunt staan als u van het uitzicht wil genieten, het midden tuimelruim scharniert in het midden (en heeft een vierpuntsluiting) en het uitzettuimelraam scharniert helemaal bovenin.

Onderhoudsarme dakramen

U kiest de kleur dakraam die past bij de stijl van uw woning. Net als bij onze isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpui het geval is, is verven daarna niet meer nodig. Enkel af en toe uw dakraam schoonmaken met een huishoudsopje is voldoende. Doordat kunststof niet kan verkleuren of verrotten, behoudt uw dakraam altijd de nieuwe uitstraling. U creëert met dit onderhoudsarme dakraam een chique uitstraling van uw woning. Dat komt absoluut de prijs van uw huis ten goede.

Sterk isolerende dakramen

De dakramen hebben kozijnen met meerdere isolatiekamers. Hierdoor isoleert uw dakraam zeer goed. In de zomer houdt u het dankzij uw dakraam lekker koel op zolder.

Voordelen Roto dakraam

  • meer licht, ventilatie en gevoel van ruimte;
  • betaalbaar alternatief voor een dakkapel;
  • sterk isolerend;
  • ruime keuze van handgrepen, kleuren en structuren;
  • verhoogd de waarde van de woning;
  • luxe uitstraling;
  • professionele montage.

Bezoek de showroom

Bent u voornemens uw zolder aan te pakken en overweegt u een dakraam (of dakkapel)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard. We laten u graag de mogelijkheden zien.