Enenergiebespaarlening

Energiebespaarlening bespaart!

U kunt uw spaargeld maar één keer uitgeven. Dat betekent: keuzes maken. Met de Energiebespaarlening kunt u misschien toch meer wensen verwezenlijken dan u in eerste instantie denkt.

Gratis lenen

De Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds is namelijk een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw lening te dekken. Maak van uw woning een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

Frans van Uffelen uit Alkmaar:

“Mijn houten kozijnen zijn eigenlijk al jaren aan vervanging toe. Omdat ik het dak niet meer op durf om de kozijnen te schilderen, spaar ik al een tijdje voor onderhoudsarme en energiezuinige kunststof kozijnen. Dankzij de Energiebespaarlening kan ik nú mijn droom al verwezenlijken. De rente van deze lening is zó laag dat ik deze grotendeels betaal met het voordeel op mijn energierekening. Ik heb ook nog eens het geluk dat de rente van mijn lening belastingaftrekbaar is. Van het spaargeld heb ik een nieuwe vloer aangeschaft.”

Besparen op energie

De belastingdienst heeft een subsidiepot om mensen te motiveren hun woning energiezuinig te maken. U kunt tot maximaal 50.000 euro tegen zeer gunstige omstandigheden lenen zodat u snel bespaart op uw energierekening. Goed voor uw portemonnee én het milieu.

Alle voordelen op een rijtje:

  • zeer aantrekkelijke rente (looptijd 10 jaar);
  • de rente is veelal te betalen vanuit de energiebesparing;
  • rente is belastingaftrekbaar;
  • boetevrij af lossen (deels of helemaal);
  • geen afsluitkosten.

Energiebespaarlening App

Woont u in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Obdam, Heiloo of Hoorn en wilt u meer weten over de voorwaarden van de Energiebespaarlening? Neem dan contact met ons op, kijk op www.energiebespaarlening.nl of download de App. U ontdekt in één oogopslag wat een bepaalde lening voor u ‘oplevert’.