Dakkapellen

Dakkapel voor meer ruimte en licht

Heeft u een zolder waar u weinig mee doet omdat het geen volwaardige kamer is? Laat u dan een informeren over het plaatsen van een dakkapel. Binnen één dag plaatsen we namelijk een op maat gemaakte dakkapel met een hoge isolatiewaarde.

U heeft er dus in een handomdraai op de bovenste verdieping een volwaardige lichte en ruime slaapkamer, speelkamer of hobbykamer bij met de dakkapellen van DEZA Kozijnen. Geheel volgens de eisen van het Bouwbesluit (1 januari 2015).

Kunststof kozijn

Het op maat gemaakte kunststof kozijn van uw dakkapel is gemaakt op basis van hoogwaardige Schüco kozijnprofielen en lijkt dus exact op een houten kozijn. Ook hier is het kunststof kozijn voorzien van de Hollandse Hoek® (rechte verbinding), hebben de profielen een gelijkliggende aanslag en kunt u kiezen uit 150 verschillende kleuren met mat, metallic of houtnerf folie.

Vakkundige plaatsing dakkapel

Met alleen het plaatsen van een dakkapel bent u er nog niet. Het geheel moet natuurlijk netjes worden afgewerkt en schoon achtergelaten worden. Laat dat maar aan het DEZA team over. We plaatsen de dakkapel vakkundig en ruimen al het sloopmateriaal netjes op. We werken voor vertrek alles keurig af zodat u snel van uw dakkapel kunt genieten.

Binnenzonwering

Warme lucht stijgt, dus op zolder is het bij mooi weer altijd iets warmer. Overweeg binnenzonwering van Pilkington Insulight™ met Screenline® zodat uw binnenzonwering tússen het isolatieglas zit. De warmte blijft buiten en vocht en stof maken dus geen schijn van kans op uw jaloezieën, plissés en plissés black-out (100% verduisterend). Lekker onderhoudsarm en dus duurzaam.

De voordelen van een dakkapel;

  • meer daglicht en ruimte;
  • dakkapel op maat gemaakt en binnen één dag geplaatst;
  • dankzij kunststof kozijnen is de dakkapel onderhoudsarm;
  • toegekend certificaat volgens de laatste eisen van het Bouwbesluit (1 jan 2015);
  • 15 jaar garantie.

Meer informatie over dakkapellen?

Wilt u meer weten of onze dakkapellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard.