Werken bij DEZA Kozijnen

Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk? Kom dan ons team versterken bij DEZA Kozijnen. Met onze collega’s werken we aan het verbeteren, verduurzamen en verfraaien van woningen. Dit doen we door het verkopen, leveren en monteren van hoogwaardige producten vanuit onze showroom in Heerhugowaard.

A-kwaliteit in assortiment

Dankzij ons partnerschap met Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij verkopen en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows (met Schüco profielen). Daarnaast leveren we ook dakkapellen, vouwwanden, veranda’s en binnenzonwering van A-kwaliteit.

Mooi werk in een leuk team

Bij DEZA Kozijnen zijn we elke dag bezig met mooi, comfortabel en duurzaam wonen. Dat begint bij de keuzes die we in ons assortiment maken, dat zie je terug in het advies dat we op maat maken voor elke woonconsument die bij ons binnenstapt. En dat merk je als teamlid in het uitvoeren van jouw taken. Adviseurs worden voortdurend bijgeschoold en beschikken over de juiste informatie voor een passend advies. Werkvoorbereiders weten qua planning waar ze aan toe zijn en hebben toegang tot kwalitatief goede materialen en kunnen de teams met topmonteurs dagelijks op pad sturen voor afwisselende klussen in de regio.

Werken bij DEZA Kozijnen Werken bij DEZA Kozijnen

Arbeidsvoorwaarden en bijscholingen

Wij willen onze medewerkers laten groeien op een gezonde manier. We hebben aandacht voor de arbo-eisen, want niemand wordt er wijzer van als een je door een blessure (zoals rugklachten) thuis komt te zitten. Daarnaast bieden we ook verschillende opleidingsmogelijkheden aan om je bij te scholen.

Bij ons heb je:

  • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra;
  • Een marktconform salaris;
  • Je gaat als monteur met een goed uitgeruste bus op pad;
  • Je bent als monteur niet het grootste deel van je werkdag kwijt aan ‘onderweg zijn’;
  • Gezellige uitjes met het hele team en vrijdagmiddagborrels;
  • De klussen van DEZA Kozijnen zijn in de buurt!

Werken bij DEZA Kozijnen

Heb jij zin om een mooie overstap te maken naar een gezellig bedrijf en waar de zaken goed geregeld zijn? Of wil je een dagje meelopen om de sfeer te proeven? Neem dan contact op met Melinda van Zanten via 072-5721589 voor een lekkere kop koffie. Hieronder tref je onze beschikbare vacatures. Open sollicitaties zijn ook altijd welkom!

Contactgegevens

DEZA Heerhugowaard
Industriestraat 8A
1704 AA Heerhugowaard

072 572 15 89
info@deza.nl
WhatsApp en sms: 06 152 121 87*

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.

Reguliere openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur

Mocht u liever langskomen buiten bovenstaande openingstijden? Dan kunt u contact opnemen door te mailen of bellen. Sms’en of Whatsappen is ook mogelijk.

*Gelieve dit nummer alleen te gebruiken voor sms of WhatsApp. Liever bellen? Dan graag op 072 572 15 89.

Aangepaste openingstijden

Koningsdag: 27 april gesloten
Hemelvaartsdag: 9 mei gesloten
Pinksteren: 20 mei gesloten

Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp