Kunststof draaikiepramen

U kunt alle kanten op met kunststof draaikiepramen

Met een draaikiepraam kunt u alle kanten op. U kunt ze opendraaien, kiepen of kantelen. Zeker in de kiepstand is het een fijne manier van ventileren omdat de wind van de bovenkant de woning instroomt.

Draaikiepramen in combinatie met kunststof kozijnen komen op tal van plekken tot hun recht. In de keuken zien we ze vaak in de kiepstand om kookluchtjes weg te werken of om in de badkamer stoom naar buiten te begeleiden. De draaistand is ideaal als u in de slaapkamer het dekbed wilt luchten. Op zolder zien we een draaikiepraam vaak in de kantelstand in een dakkapel.

Veilig ventileren

Onze kunststof draaikiepramen hebben standaard vier kiepstanden. Is het koud of het waait hard dan gebruikt u een kleine kiepstand en anders een grotere. Welke ventilatiestand u ook kiest op uw draaikiepraam, op onze ramen met ROTO-beslag zit een anti-windlock zodat het raam niet opeens dichtklapt.
Wilt u ook ventileren als u van huis bent? Kiest dan voor het PADK-beslag. Uw kunststof draaikiepraam komt in dat geval rondom 6 millimeter naar binnen. U ventileert op deze manier op een manier waarbij u voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof draaikiepramen lijken op hout

Net als bij al onze ramen, deuren en schuifpuien kiest u voor de kleur en structuur die u wenst. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de verdiepte profielen en de keuze uit 150 kleuren/structuren lijkt uw draaikiepraam exact op hout. Groot verschil: schilderen is niet meer nodig.

Screenline raamdecoratie

Zowel in de badkamer, op zolder en in de keuken is Screenline® raamdecoratie ideaal. Hier zitten de jaloezieën tússen het isolatieglas zodat vocht, vuil en wind geen schijn van kans maken. Uw draaikiepraam draait naar binnen open. U hoeft dus de deur niet uit om uw draaikiepraam te zemen.

Voordelen kunststof draaikiepramen

  • standaard vier ventilatiestanden;
  • vakkundige montage;
  • productie en montage onder VKG Keurmerk;
  • isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • verdektliggende scharnieren;
  • 15 jaar garantie op de kleur/structuur en montage;
  • 10 jaar garantie op het standaard draaikiepbeslag.

Bezoek onze showroom in Heerhugowaard

Woont u in de buurt van Alkmaar, Schagen, Hoorn of Den Helder en bent u op zoek naar isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme draaikiepramen, vaste ramen of optisch schuiframen? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A. U bent ook van harte welkom als u enkel benieuwd bent naar de prijzen van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien.