Kunststof ramen

Kunststof ramen met de looks van hout

In wat voor woning u ook woont en wat u ook mooi vindt, wij hebben altijd een passend raam voor u. Afhankelijk van uw smaak en de stijl van uw woning kiest u voor vaste ramen, klepramen, draaikiepramen, valramen, of optische schuiframen.

Kunststof raamkozijn

De ontwikkelingen van kunststof ramen hebben niet stilgestaan. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de gelijkliggende aanslag van onze hoogwaardige profielen, ziet u bijna het verschil niet tussen een houten kozijn en een kunststof raamkozijn. Er zijn meer voordelen: Net als onze deuren en schuifpuien, hoeven onze ramen niet geverfd te worden. Bovendien zijn ze inbraakwerend, isolerend én duurzaam.

Kunststof raam met de looks van hout

Waar vroeger kunststof kozijnen wit, glimmend en saai waren, kunt u kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien tegenwoordig in 150 kleuren met matte- metallic of houtnerf structuren krijgen.

Voor iedere woonstijl een passend raam

Afhankelijk van uw woonsituatie kiest u een soort raam. Woont u in een boerderijwoning dan is een optisch schuifraam het meest voor de hand liggend, zoekt u een lichtbron naast uw tuindeuren of schuifpui dan is een vast raam als zijlicht ideaal: een vast raam aan de zijkant van uw schuifpui of openslaande deuren. Een draaikiepraam is het meest veelzijdige onder onze ramen, daar kunt u álle kanten mee op.

Voordelen van kunststof ramen:

  • u doet zaken met een VKG gecertificeerd bedrijf;
  • verkrijgbaar in 150 kleuren met mat, metallic of houtnerf structuur:
  • beslag voldoet standaard aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • 10 jaar garantie op standaard ROTO-beslag;
  • 15 jaar garantie op de kunststof ramen, de kleur/structuur en de montage.

Meer informatie over kunststof ramen?

Woont u in de buurt van Alkmaar, Schagen, Hoorn of Den Helder en zijn uw houten ramen aan vervanging toe? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A en dan laten we u zien wat de mogelijkheden zijn. U bent ook van harte welkom als u enkel benieuwd bent naar de prijzen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met isolatieglas.