Kunststof ramen

Kunststof ramen met de looks van hout

Onze kunststof kozijnen lijken sterk op traditionele houten kozijnen. Ze hebben alleen een aantal grote voordelen: kunststof hoeft niet geverfd te worden, is inbraakwerend, isolerend én duurzaam.

Waar vroeger kunststof kozijnen wit, glimmend en saai waren, kunt u kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien tegenwoordig in 150 kleuren met matte- metallic of houtnerf structuren krijgen.

Kunststof raamkozijn

De ontwikkelingen van kunststof ramen hebben niet stilgestaan. Dankzij de rechte verbinding (Hollandse Hoek®) en de gelijkliggende aanslag van onze hoogwaardige Schüco kozijnprofielen, ziet u bijna het verschil niet tussen een houten kozijn en een kunststof raamkozijn.

Draaikiepraam

Onze kunststof draaikiepramen hebben vier kiepstanden. Is het koud of het waait hard dan gebruikt u een kleine kiepstand en anders een grotere. Welke ventilatiestand u ook kiest op uw draaikiepraam, op onze ramen met ROTO-beslag zit een anti-windlock zodat het raam niet opeens dichtklapt. De scharnieren op deze kunststof draaikiepramen zijn trouwens niet zichtbaar. Ze zijn keurig weggewerkt aan de binnenzijde van het raam.

Kunststof raam met parallel ventilatiestand

Dankzij het beslag van Winkhaus kunt u uw kunststof draaikiepraam rondom 6 millimeter ventileren waardoor het gehele raam naar binnenkomt. Op zo’n manier dat nog steeds voldaan wordt aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Voordelen van kunststof kozijnen:

  • u doet zaken met een VKG gecertificeerd bedrijf;
  • verkrijgbaar in 150 kleuren met mat, metallic of houtnerf structuur:
  • beslag voldoet standaard aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • 10 jaar garantie op ROTO-beslag;
  • 15 jaar garantie op de kunststof ramen, de kleur/structuur en de montage.

Meer informatie over kunststof ramen?

Wilt u meer weten over vaste kunststof ramen of kunststof draaikiepramen met isolatieglas? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij ontvangen alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.