Kunststof voordeuren

Inbraakveilige en isolerende voordeur

Het belangrijkste voor een voordeur is dat deze hermetisch sluit en voorzien is van inbraakveilig deurbeslag. Ook is het van groot belang dat uw voordeur goed isoleert. Anders trekt de kou via de kieren de gang in en verspreidt de koude lucht zich in een mum van tijd door uw gehele woning. Onze kunststof deuren zijn inbraakwerend én isolerend.

Isolerende voordeur

Waar hout op een gegeven moment gaat werken onder invloed van weersinvloeden, zorgen onze kunststof kozijnen ervoor dat uw voordeur altijd hermetisch blijft sluiten. Dat kan ook niet anders, want al onze onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien worden gemaakt in de eigen Select Windows fabriek waar ze rondom versterkt worden met staal. Het mooiste van alles: u hoeft uw voordeur nooit meer te schilderen.

Voordeur zelf samenstellen

Ander groot voordeel is dat u de voordeur volledig naar eigen smaak samenstelt zodat deze past bij uw smaak en bij de stijl van uw woning. Onze voordeurencollectie is enorm groot zodat het niet uitmaakt of u een voordeur zoekt voor een Noord-Hollandse stolpboerderij, een nostalgische jaren 30 woning of een modern rijtjeshuis.

Inbraakveilige voordeuren

U heeft de keuze uit een samengestelde voordeur van Select Windows of een voordeur van OBUK. U kiest uit honderden sierpanelen, ornamenten, glassoorten, kleuren, structuren, deurkrukken, deurbellen, huisnummers, brievenbussen en soorten deurbeslag. Vanzelfsprekend voldoen al onze buitendeuren aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Al het deurbeslag is namelijk standaard voorzien van SKG*** beslag waardoor zelfs de inbraakmethode ‘kerntrekken’ verleden tijd is.

Slanke scharnieren op voordeur

Waar voorheen kunststof tuindeuren, balkondeuren en keukendeuren te herkennen waren aan scharnierkapjes aan de buitenzijde van de deur, gebruiken we nu op al onze deuren standaard slanke rolbandscharnieren. Net zoals bij houten deuren.  Bij de voordeur zijn de scharnieren overigens alleen aan de binnenzijde zichtbaar. Uw voordeur wordt dus een lust voor het oog.

Isolerende onderdorpel

Qua kunststof dorpels kunt u kiezen voor een doorlopende onderdorpel met aluminium slijtstrip of een Hollandse dorpel van kunststof (in de kleur zwart of grijs), die alles wegheeft van een hardstenen dorpel. Maar dan met een betere isolatiewaarde en tegen een kunststof prijs natuurlijk.

Voordelen voordeuren

  • sterk isolerend en inbraakwerend;
  • altijd een deur die bij uw woning en smaak past (zelf samen te stellen);
  • voorzien van VKG Keurmerk;
  • slanke rolbandscharnieren in plaats van scharnierkapjes;
  • deskundige plaatsing en montage;
  • standaard SKG***-deurbeslag;
  • voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • 15 jaar garantie op zowel uw kunststof voordeur als op de kleur/folie en 10 jaar garantie op de montage.

Showroom in Heerhugowaard bezoeken

Woont u in de buurt van Alkmaar, Schoorl, Schagen, Heiloo of Egmond en bent u op zoek naar een isolerende en inbraakwerende kunststof voordeur met of zonder isolatieglas? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Industrieweg 8a in Heerhugowaard. Vraag ook gerust naar onze voordeuren brochure.