Kunststof deuren

Kunststof deuren die aansluiten bij uw woning

Voor tal van kunststof deuren kunt u terecht bij DEZA Kozijnen. Van voordeur, achterdeur, tuindeur, balkondeur tot openslaande deuren. Meest in het oog springend is de voordeur. Dit is de entree en moet aansluiten bij de sfeer en de stijl van uw woning.

Een voordeur, achterdeur of openslaande deuren

Afhankelijk van uw budget kunt u bij ons alle kanten op. Van samengestelde voordeuren van Select Windows tot OBUK voordeuren die u geheel naar eigen smaak kunt indelen met sierpanelen, ornamenten en beslag. Een ding hebben alle voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren gemeen: ze zijn duurzaam, isolerend, dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen en zijn standaard voorzien van kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is een zeer veel voorkomende inbraakmethode.

Bijpassende kunststof dorpel

U kunt voor sierbeslag, deurbellen, grepen, brievenbussen, camera’s in de deurgreep en dorpels ook terecht bij DEZA Kozijnen. Qua kunststof dorpels kunt u kiezen voor een doorlopende onderdorpel met aluminium slijtstrip of een Hollandse dorpel van kunststof (in de kleur zwart of antraciet), die alles wegheeft van een hardstenen dorpel. Maar dan met een betere isolatiewaarde en tegen een kunststof prijs natuurlijk.

Slanke rolbandscharnier

De scharnierkapjes waar voorheen kunststof deuren aan te herkennen waren, zijn bij DEZA Kozijnen vervangen door slanke (rolband) scharnieren op alle naar binnen en naar buiten draaiende voordeuren, achterdeuren en tuindeuren. In de kleur van uw kunststof kozijn natuurlijk.

Melkmeisje

Dit is een keukendeur of achterdeur met een raam (met borstwering), links en/of rechts ernaast. Dankzij de eigen fabriek Select Windows waar alle kunststof kozijnen van Schüco vandaan komen, is het een koud kunstje om een adapterprofiel in het deurkozijn te plaatsen waardoor de deur naar buiten draait in plaats van naar binnen. Zo ziet u geen dubbele stijlen of minder fraaie lasnaadjes aan de buitenzijde, maar bestaat het kozijn uit één geheel.

Voordelen kunststof deuren:

  • u doet zaken met een VKG gecertificeerd bedrijf;
  • standaard voorzien van kerntrekbeveiliging;
  • voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • de deuren zijn volledig naar eigen smaak samen te stellen;
  • 15 jaar garantie op de kunststof deur, de kleur/folie en de montage.

Meer informatie over kunststof deuren?

Wilt u meer weten over onze kunststof voordeuren, achterdeuren of tuindeuren en bijpassende ramen of een schuifpui? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard.

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp