Kunststof deuren

Kunststof deuren met bijpassend kozijn

Bent u op zoek naar een isolerende deur die op hout lijkt? Dan bent u bij ons in Heerhugowaard aan het juiste adres. Van voordeur en achterdeur tot balkondeur en openslaande tuindeuren. Stuk voor stuk isolerend, inbraakwerend, duurzaam en onderhoudsarm

Een voordeur, achterdeur of openslaande deuren

Afhankelijk van uw budget kunt u bij ons alle kanten op. Van samengestelde voordeuren van Select Windows tot OBUK voordeuren die u geheel naar eigen smaak kunt indelen met sierpanelen, ornamenten en beslag. Een ding hebben alle voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren gemeen: ze zijn duurzaam, isolerend, dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen en zijn standaard voorzien van kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is een zeer veel voorkomende inbraakmethode.

Kunststof deuren die op hout lijken

Onze kunststof deuren hebben een rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en verdiepte profielen zoals we die kennen van houten deuren. U heeft de keuze uit 150 kleuren en structuren, waaronder de LIGNA structuur. Uw deur lijkt dus van hout, maar u hoeft deze nooit meer te schilderen.

Slanke rolbandscharnieren

U heeft de voordelen van een kunststof deur, maar met het blote oog lijkt uw deur dus van hout. De scharnierkapjes waar voorheen kunststof deuren aan te herkennen waren, zijn bij DEZA Kozijnen vervangen door slanke (rolband) scharnieren op alle naar binnen en naar buiten draaiende voordeuren, achterdeuren en tuindeuren. In de kleur van uw kunststof kozijn natuurlijk. Verder stelt u de deur volledig zelf samen met glas, panelen, grepen en borstwering.

Hollandse dorpel

Uw deur is pas écht af met een onderdorpel. Wij leveren een unieke Hollandse dorpel in de kleuren zwart en grijs. Deze is gemaakt van duurzaam kunststof en lijkt exact op een hardstenen dorpel. Enige verschil is (behalve de prijs) de veel hogere isolatiewaarde.

Melkmeisje

Dit is een keukendeur of achterdeur met een raam (met borstwering), links en/of rechts ernaast. Dankzij de eigen fabriek Select Windows waar alle kunststof kozijnen vandaan komen, is het een koud kunstje om een adapterprofiel in het deurkozijn te plaatsen waardoor de deur naar buiten draait in plaats van naar binnen. Zo ziet u geen dubbele stijlen of minder fraaie lasnaadjes aan de buitenzijde, maar bestaat het kozijn uit één geheel.

Voordelen kunststof deuren:

  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • inbraakwerend (standaard SKG*** deurbeslag);
  • isolerend (hout vervormd in de loop van de tijd, kunststof niet);
  • duurzaam (gaan tot wel 50 jaar mee en zijn daarna recyclebaar);
  • standaard slanke scharnieren i.p.v. scharnierkapjes;
  • zelf samen te stellen;
  • Voorzien van VKG Keurmerk;
  • 15 jaar garantie op de kunststof deur, de kleur/structuur en de montage.

Showroom in Heerhugowaard bezoeken

Wilt u meer weten over onze kunststof voordeuren, achterdeuren of tuindeuren en bijpassende ramen of schuifpui en isolatieglas? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard.