Deza Kozijnen Heerhugowaard - Montage kozijnen bij vtwonen in Oostwoud

Vakkundige montage van kunststof kozijnen in Oostwoud bij ‘vtwonen weer verliefd op je huis’

Vier jaar geleden besloten Jeroen en Kim, vergezeld door hun drie kinderen Yero, Mees en Sterre, de drukte van een nieuwbouwwijk in Enkhuizen te verruilen voor het rustige dorpje Oostwoud. De vrijstaande jaren ’30 woning, liefkozend genaamd ‘Paradise’, bood het gezin niet alleen rust maar ook aanzienlijke ruimte met een royale tuin van 600m2.

Tijd voor vtwonen weer verliefd op je huis

Hoewel de woning ruimte bood, voelde het interieur nog onaf aan. Een brede pijpenla met een verouderde keuken en een donkere centrale ruimte vroegen om vernieuwing. Terwijl Jeroen uitkeek naar rust en eenheid, was Kim juist op zoek naar een kleurrijk en karaktervol interieur. Ontdek hoe Deza Kozijnen als partner van Select Windows, samen met vtwonen weer verliefd op je huis, het interieur van ‘Paradise’ nieuw leven inblies.

Een verbluffende make-over met kunststof kozijnen

In nauwe samenwerking met vtwonen en Select Windows bracht Deza Kozijnen een verbluffende make-over tot stand. Onze vakmensen hebben met uiterste precisie de Select Windows kozijnen geïnstalleerd. Er werd speciale aandacht besteed aan details, zoals het toevoegen van een vast raam met triple glas en het plaatsen van kunststof tuindeuren in de woonkamer. Deze energiezuinige oplossingen bieden een comfortabele leefruimte en een prachtige uitstraling die perfect past bij de stijl van Jeroen en Kim.

In de woning van Kim en Jeroen leverde Deza Kozijnen op basis van het ontwerp van vt wonen styliste Fietje, de volgende bijdrage aan de vtwonen metamorfose in Oostwoud:

  • Vakkundige montage door eigen monteurs (VKG): Onze ervaren monteurs, hebben de kozijnen en ramen met uiterste precisie en vakmanschap geïnstalleerd.
  • Vast raam met triple glas op de dorpel: Een vast raam met triple glas is direct op de onderdorpel geplaatst, wat zorgt voor meer licht en een mooie verbinding tussen binnen en buiten. Dankzij het gebruik van Energie Kozijn zijn de geplaatste kozijnen zeer isolerend, wat resulteert in lagere energiekosten en een prettig binnenklimaat in alle seizoenen.
  • Tuindeuren voorzien van triple glas: De tuindeuren in de woonkamer zijn ook uitgerust met triple glas. Het gezin zit er zo in de winter warmpjes bij en in de zomer houdt het glas in de deuren de hitte juist buiten.
  • Logische draairichting van de loopdeur: De draairichting van de loopdeur is zorgvuldig gekozen om het gebruiksgemak en de functionaliteit van de tuindeuren te optimaliseren.
  • Kozijnen en deuren voorzien van wienersprossen: De kozijnen en deuren voorzien van wienersprossen, die een traditionele uitstraling toevoegen aan het moderne ontwerp.

Vakkundige montage kozijnen bij vtwonen in Oostwoud

Deza Kozijnen is vereerd dat ons werk nu in heel Nederland op tv te zien is. Het was voor ons montageteam een bijzondere ervaring om onder het toeziend oog van een cameraploeg te werken tijdens dit project. Hun enthousiasme heeft zeker bijgedragen aan het succes van deze vtwonen metamorfose.

‘Voor ons was dit echt een once-in-a-lifetime ervaring,’ aldus ons montageteam. ‘Het is fantastisch om te zien dat ons vakmanschap nu in heel Nederland op tv te zien is.’

TIP: Wil jij ook deel uitmaken van zo’n uniek vtwonen project? We zoeken altijd goede vakmensen. Bekijk onze vacatures en wie weet sta jij binnenkort aan de basis van de volgende vtwonen metamorfose!

Zie ook alle foto’s van deze vtwonen metamorfose in Oostwoud!

Deza is trots partner van Select Windows

Bij Deza Kozijnen zijn we als partner van Select Windows ontzettend trots op onze bijdrage aan deze bijzondere ‘vtwonen verliefd op je huis’ metamorfose. We hebben laten zien hoe onze vakkundige montage van kozijnen bij vtwonen in Oostwoud een wereld van verschil kan maken in het creëren van een praktische en sfeervolle woonruimte!

Ziet u een metamorfose ook helemaal zitten, of wilt u uw huis duurzamer maken met Select Windows Kozijnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies op maat of vraag een offerte aan. Samen met u gaat team Deza Kozijnen voor een betere woonervaring, aangepast aan uw unieke stijl en behoeften.