Kunststof vaste ramen

Iedere woning heeft vaste ramen

Ramen zorgen voor extra licht in uw woning, maar lang niet alle ramen hoeven open te kunnen. Denk aan een vast raam naast een draaikiepraam, achterdeur, schuifpui of openslaande deuren.

Uw ramen geven zicht naar buiten en veel daglicht in de woning, maar een raam is tevens het grootste energielek van uw woning. Daarom leveren wij isolerende kozijnen bij uw kunststof ramen. Rondom is het kozijn versterkt met staal. Zeker in combinatie met het juiste isolatieglas zit u in de winter heerlijk warm en in de zomer juist lekker koel. Bij isolatie speelt ook ventilatie een grote rol voor een gezond binnenklimaat. Daarom plaatsen we vaak ventilatieroosters in een vast raam of boven het kozijn.

Onderhoudsarme ramen

Uw vaste raam is van kunststof, maar lijkt exact op hout. Dit komt mede door de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de verdiepte profielen en de keuze uit 150 kleuren en structuren waaronder een reële houtnerf structuur. U hoeft uw vaste raam nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Op maat gemaakt

Al onze ramen laten wij in de Select Windows fabriek speciaal voor u op maat maken. Dit betekent dat praktisch alles mogelijk is op het gebied formaat, vorm, kleur, structuur, glas, horren en raamdecoratie. Ook het extra isolerende Energie Kozijn is een mogelijkheid.

Raamdecoratie tussen het isolatieglas

Als u voor mooi en praktisch gaat, is raamdecoratie tússen het isolatieglas een goed idee. Bij Screenline® zitten uw jaloezieën vrij van vocht, vuil en wind. Dus behalve duurzame kozijnen en ramen heeft u ook raamdecoratie waar u een leven lang mee kunt doen.

Voordelen kunststof vaste ramen

  • op maat gemaakt;
  • raamdecoratie tússen het isolatieglas;
  • onderhoudsarm, inbraakwerend en isolerend;
  • lijkt exact op hout;
  • geproduceerd en gemonteerd onder VKG Keurmerk;
  • 15 jaar garantie op het raam, de kleur en structuur.

Bezoek onze showroom in Heerhugowaard

Woont u in de buurt van Alkmaar, Schagen, Hoorn of Den Helder en bent u op zoek naar een onderhoudsarm vast raam, een draaikiepraam of een optisch schuifraam? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A. U bent ook van harte welkom als u enkel benieuwd bent naar de prijzen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.