Gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding en dakrandpanelen

Voor de waarde van uw woning is de juiste bekleding van gevel en dakrand van groot belang. DEZA Kozijnen kiest alleen voor de beste kwaliteit: Keralit. De producten van dit merk zijn van kunststof, maar hebben de looks van hout. En zijn onderhoudsarm, dus schilderen is verleden tijd!

Met Keralit haalt u duurzaamheid in huis

De duurzame panelen voor gevels en dakranden zijn onderhoudsarm. Schilderen is dus niet langer nodig. Af en toe de gevel afsoppen en het kunststof ziet er weer uit als nieuw! Vanwege de ongevoeligheid voor weersinvloeden blijven uw gevelbekleding en uw dakranden er jarenlang mooi uitzien, vandaar de garantie van 10 jaar!

Gevelbekleding van Keralit

Wij leveren drie verschillende modellen kunststof gevelbekleding:
1) Sponningdeel 143 (traditionele model);
2) Sponningdeel 190 (brede plank met strakke lijnen);
3) Potdeksel 177 (brede overlappende panelen).

Dakrandbekleding van Keralit

Met Keralit dakrandpanelen zijn dakranden, windveren, boeidelen en dakkapellen perfect en naadloos af te werken. Dankzij de lange lengtes van 6 meter kan vaak uit één stuk worden gemonteerd zodat naden, schroef- en boorgaten niet meer zichtbaar zijn. Een uniek clipsysteem zorgt ervoor dat onze eigen monteurs de dakrand onzichtbaar bevestigen.

Keralit: een blijvend mooie afwerking

Met de Keralit gevel- en dakrandpanelen krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur- of glansverlies maar stijlvolle gevelelementen en dakranden, die er altijd verzorgd uitzien. Jaar in, jaar uit. Gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit: een waardevolle investering!

Voordelen van kunststof gevelbekleding en dakrandpanelen

  • naden, schroef- en boorgaten zijn niet zichtbaar;
  • de kunststof gevelbekleding en dakrandpanelen zijn niet van hout te onderscheiden;
  • kleurvast en weerbestendig dankzij de uv-bestendige toplaag;
  • onderhoudsarm;
  • 10 jaar garantie.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie oven Keralit gevelbekleding of dakrandpanelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de producten van Keralit. Bekijk ook deze referentie van het Fletcher Hotel in Heiloo.