Kunststof achterdeuren

Isolerende achterdeur

Een achterdeur is voor veel mensen een onmisbare deur. Ze worden vooral gewaardeerd om hun snelle toegang tot tuin, schuur en achterom. Bijvoorbeeld om de kliko’s te gebruiken of om via de achterdeur de tuin te verlaten.

Vaak wordt een achterdeur gecombineerd met een schuifpui of openslaande deuren aan de andere kant van de achtergevel. Het is daarom belangrijk om uw achterdeur aan te laten sluiten bij de stijl van uw andere ramen en deuren. Daarom stelt u bij ons zowel uw voordeur als achterdeur volledig zelf samen. U bepaalt zowel formaat, vorm, kleur, structuur als profiel en indeling. Praktisch alles is mogelijk dus we komen graag een kijkje bij uw thuis nemen om een beeld te krijgen van uw specifieke situatie.

100% houtlook

Het is volledig aan u of u een achterdeur wenst met een 100% houtlook, met HR++ of triple isolatieglas, zijlicht, bovenlicht, met of zonder vlakverdeling, etc. U kunt werkelijk alle kanten op. Zijn uw openslaande deuren of ramen nog van hout? Geen probleem. Onze isolerende achterdeuren zijn dankzij hun 100% houtlook niet te onderscheiden van houten ramen en deuren.
Geeft uw achterdeur toegang tot de keuken dan heeft u vaak te maken met vocht en vet. Met Screenline® raamdecoratie tússen het isolatieglas van de kunststof achterdeur blijven uw jaloezieën schoon en fris.

Garantie op kunststof achterdeur

Wat u ook kiest u profiteert van 15 jaar garantie op de achterdeur, de bijpassende kunststof kozijnen, de kleur en de structuur. Voor garantie op de montage en het hang- en sluitwerk profiteert u van 10 jaar garantie.

Voordelen kunststof achterdeur

– ideaal als snelle achterom;
– naar eigen smaak samen te stellen;
– sterk isolerend;
– inbraakwerend (standaard SKG*** deurbeslag);
onderhoudsarm (keuze uit 150 kleuren, daarna nooit meer schilderen);
– slanke rolbandscharnieren;
– productie en montage onder VKG Keurmerk. 

Bezoek onze showroom in Heerhugowaard

Bent u voornemens uw achterdeur te vervangen voor een sterk isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kunststof achterdeur? Neem dan contact met ons op en bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard. De deur staat voor u open.