Binnenzonwering

Van binnenuit de zon weren

Wij weten als geen ander wat er te koop is op het gebied van binnenzonwering. We hebben de twee beste merken voor u geselecteerd. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Screenline® binnenzonwering

Met Pilkington Insulight™ met ScreenLine® zitten uw jaloezieën, plissés en plissés black-out (100 % verduisterend) tússen het dubbele isolatieglas. Vuil, vocht en wind maken geen schijn van kans. Compleet vrij van onderhoud, dus lekker duurzaam. Zonwering van ScreenLine® werkt perfect samen met de HR++ functie van het glas. Als u de zonwering sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën opengekanteld, laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

Verosol binnenzonwering

Met binnenzonwering van Verosol slaat u twee vliegen in één klap. Dankzij het zonwerende textiel houdt u ’s zomers de warmte buiten en dankzij de gemetalliseerde coating zorgt u er in de winter juist voor dat de warmte binnen blijft. Met de zonwering naar beneden, kunt u gewoon naar buiten kijken. Uw zonwering hangt (zeker in de zomer) altijd uit zodat ook als u weg bent en de zon begint opeens te schijnen, uw woning koel blijft. In de winter hangt het keurig in een frame die dezelfde kleur heeft als uw kozijn.

Vakkundige montage

De montage van de zonwering wordt gedaan door onze eigen vakkundige monteurs. Zij weten als geen ander hoe ze uw gekozen zonweringsproduct moeten bevestigen zonder in uw kunststof kozijnen te boren. Uiteraard is onze binnenzonwering verkrijgbaar in meerdere soorten stoffen, kleuren en producten zoals rol- of paneelgordijnen, plissés en lamellen.

Rolluiken (buitenzonwering)

Vaak worden rolluiken gebruikt als zonwering voor mensen die overdag een donkere kamer nodig hebben. Bijvoorbeeld als ze nachtdienst hebben gehad. Rolluiken zijn ook ideaal als inbraakbeveiliging. Rolluiken zitten altijd buiten op de muur of zijn geïntegreerd op het kozijn.

Meer informatie over binnenzonwering?

Wilt u meer weten of onze binnenzonwering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard.