Kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui maakt van huis en tuin één

Met openslaande deuren of een kunststof schuifpui creëert u meer licht dan met een deur of met een (vast) raam. U heeft dankzij de glazen delen vrij zicht op uw tuin en uw schuifpui zorgt bovendien voor een naadloze overgang van uw woning naar uw tuin.

Onderhoudsarme en veilige schuifpui

Al onze kunststof schuifpuien zijn onderhoudsarm, gebruiksvriendelijk, isolerend en inbraakwerend. Als de schuifpui dicht is, is deze namelijk ook écht dicht. Winddicht en isolerend. Bovendien zijn onze puien standaard voorzien van gelaagd HR++ isolatieglas en voldoen aan alle eisen van Politiekeurmerk Veilig Wonen. ’s Zomers zet u de schuifpui (deels) open en geniet u van de frisse lucht en het gevoel van vrijheid.

Schuifpui gemaakt van kunststof Schüco profielen

Net als onze kunststof ramen en deuren, zijn ook onze schuifpuien, hefschuifpuien en kiepschuifpuien op maat gemaakt in de Select Windows fabriek op basis van hoogwaardige Schüco profielen. Dus met rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en verkrijgbaar in alle maten, kleuren en uitvoeringen die u maar wenst. Komt u gerust langs in onze showroom dan vertellen we u over de verschillende mogelijkheden.

Voordelen van een kunststof schuifpui:

  • creëert extra licht en ruimte;
  • lichte bediening, isolerend en inbraakwerend;
  • u doet zaken met een VKG gecertificeerd bedrijf;
  • 15 jaar garantie op de kunststof schuifpui, hefschuifpui en kiepschuifpui;
  • 15 jaar garantie op de kleur/folie en 10 jaar op de montage.

 

Meer informatie over kunststof schuifpuien?

Wilt u nog meer horen over de voordelen van een schuifpui of meer weten over een kunststof schuifpui, hefschuifpui of kiepschuifpui? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard.

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp