DEZA Kozijnen: een showroom vol wooninspiratie in Heerhugowaard

In onze ruime showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien u bieden. Ook verrassen we u hier met veranda’s en terrasoverkappingen, balkonbeglazing en een aluminium vouwwand, isolatieglas, aluminium kozijnen, een dakkapelbinnenzonwering en Keralit gevelbekleding.

Wij zijn natuurlijk ook graag bereid om u mee te nemen naar een van onze referentieprojecten in onder meer Alkmaar, Heiloo, Obdam, Zuid-Scharwoude of Ursem.

15 jaar garantie

DEZA Kozijnen is al 15 jaar actief in de kunststof kozijnenbranche. Eigenaren Martijn en Melinda van Zanten staan in Noord-Holland bekend als gastvrije mensen die kwaliteit leveren. Het is niet voor niets dat zowel de producten als de eigen vakkundige monteurs het VKG Keurmerk dragen. U heeft maar liefst 15 jaar garantie op uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Wel zo prettig om een leven lang plezier te hebben van uw aanschaf.

Advies op maat

Heeft u behoefte aan een woonadvies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Stap onze showroom eens binnen of neem gerust contact met ons op voor een afspraak. We komen bij u langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van uw woning te bekijken. Daarna voorzien we u geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat met offerte.

U bent van harte welkom in onze showroom

“Wij kennen inmiddels alle typen woningen in Heerhugowaard en omstreken. Dat heeft als groot voordeel dat we weten waar we rekening mee moeten houden. Zowel in ons advies als bij het inmeten. We luisteren graag naar uw woonwensen en vinden het prettig als we samen tot een beter woongenot komen.”

Met vriendelijke groet,

Team DEZA Kozijnen

Contactgegevens

DEZA Heerhugowaard
Industriestraat 8A
1704 AA Heerhugowaard

 072 572 15 89
 info@deza.nl
WhatsApp en sms: 06 152 121 87*

Onze showroom is geopend, maar wij werken op afspraak. Wilt u onze showroom bezoeken, neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons tijdens onze reguliere openingstijden. Meer informatie kunt u vinden op de Coronapagina

Reguliere openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur

Mocht u liever langskomen buiten bovenstaande openingstijden? Dan kunt u contact opnemen door te mailen of bellen. Smsen of WhatsAppen is ook mogelijk.

*Gelieve dit nummer alleen te gebruiken voor sms of WhatsApp. Liever bellen? Dan graag op 072 572 15 89.

December openingstijden:

Vanwege de feestdagen is de showroom gesloten vanaf 23 december 2021 tot en met 3 januari 2022.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij ontvangen alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.