DEZA Kozijnen: een showroom vol wooninspiratie in Heerhugowaard

In onze ruime showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien u bieden. Ook verrassen we u hier met veranda’s en terrasoverkappingen, balkonbeglazing en een aluminium vouwwand, isolatieglas, aluminium kozijnen, een dakkapelbinnenzonwering en Keralit gevelbekleding.

Wij zijn natuurlijk ook graag bereid om u mee te nemen naar een van onze referentieprojecten in onder meer Alkmaar, Heiloo, Obdam, Zuid-Scharwoude of Ursem.

15 jaar garantie

DEZA Kozijnen is al 15 jaar actief in de kunststof kozijnenbranche. Eigenaren Martijn en Melinda van Zanten staan in Noord-Holland bekend als gastvrije mensen die kwaliteit leveren. Het is niet voor niets dat zowel de producten als de eigen vakkundige monteurs het VKG Keurmerk dragen. U heeft maar liefst 15 jaar garantie op uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Wel zo prettig om een leven lang plezier te hebben van uw aanschaf.

Advies op maat

Heeft u behoefte aan een woonadvies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Stap onze showroom eens binnen of neem gerust contact met ons op voor een afspraak. We komen bij u langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van uw woning te bekijken. Daarna voorzien we u geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat met offerte.

U bent van harte welkom in onze showroom

“Wij kennen inmiddels alle typen woningen in Heerhugowaard en omstreken. Dat heeft als groot voordeel dat we weten waar we rekening mee moeten houden. Zowel in ons advies als bij het inmeten. We luisteren graag naar uw woonwensen en vinden het prettig als we samen tot een beter woongenot komen.”

Met vriendelijke groet,

Team DEZA Kozijnen

Contactgegevens

DEZA Heerhugowaard
Industriestraat 8A
1704 AA Heerhugowaard

 072 572 15 89
 info@deza.nl
 www.deza.nl

Liever contact via sms of WhatsApp?
 06 152 121 87 *

Openingstijden showroom:

Maandag gesloten
Di. t/m vr. van 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 – 15:00 uur
Overige tijden op afspraak!

*Gelieve dit nummer alleen te gebruiken voor sms of WhatsApp. Liever bellen? dan graag bellen op 072 572 15 89.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp