Werkwijze DEZA Kozijnen

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Heerhugowaard u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons. In dat geval leggen we graag de vijf stappen van inspiratie naar montage voor u uit. Dit is de werkwijze van DEZA Kozijnen.

Van inspiratie naar montage in 5 stappen

 1. Win woonadvies op maat in bij de adviseur van DEZA Kozijnen

  In een persoonlijk adviesgesprek, bij u thuis of in onze showroom, worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, inclusief vrijblijvende offerte, die we graag met u bespreken.

 2. Exact en technisch inmeten

  Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord met ons advies? Dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen woningverbetering precies past!

 3. Productie in moderne Nederlandse fabriek

  In onze eigen fabriek in Noord-Holland gaan we aan de slag om uw gekozen kozijnen, ramen, deuren, schuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

  Fabriek Select Windows

 4. Montage planning

  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een datum af waarop de monteurs bij u langs komen.

  Team DEZA Kozijnen Heerhugowaard

 5. Uw woonwens wordt werkelijkheid

  Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks. Maar onze VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!

  DEZA Kozijnen Heerhugowaard - Montage