Kunststof tuindeuren

Kunststof tuindeuren halen buiten naar binnen

Om uw huiskamer licht en ruimtelijk te maken, zijn kunststof openslaande deuren een uitstekend alternatief. Ze bieden een aantrekkelijke verbinding tussen de woning en de tuin. Met tuindeuren haalt u eenvoudig buiten naar binnen.

Tuindeuren werpen een ander licht op uw interieur en op ú. Het eerste wat u doet als u wakker wordt, is de tuindeur openen en de ochtendlucht opsnuiven. De rest van de dag loopt u bij mooi weer drempelloos heen en weer. In gesloten toestand geniet u achter een raampartij tóch nog van buiten.

Tuindeuren zelf samenstellen

Onze kunststof tuindeuren worden in de Select Windows fabriek op maat gemaakt. U kunt de tuindeuren of terrasdeuren volledig naar eigen smaak samenstellen in de kleur en structuur die u wenst. Desnoods met glas-in-lood, Screenline® raamdecoratie tússen het isolatieglas, met roedes op de ramen of met doorvalveilig isolatieglas tot aan de grond. Wat standaard op al onze deuren zit, is het SKG*** deurbeslag. U voldoet dus gegarandeerd aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof terrasdeur lijkt exact op hout

Wilt u graag de nostalgische uitstraling behouden? Onze openslaande deuren van kunststof lijken dankzij allerlei innovaties exact op hout. Enkel zit u met kunststof terrasdeuren beter geïsoleerd. Zeker met bijpassende kunststof kozijnen en een kunststof onderdorpel.  Heeft u weinig ruimte voor openslaande deuren? Overweeg dan een kunststof schuifpui. Deze bespaart ruimte ten opzichte van tuindeuren. In beide gevallen verlengt u de woning.

Voordelen kunststof tuindeuren

  • meer licht en optisch meer ruimte;
  • verbinding tussen huis en tuin;
  • inbraakwerend (SKG***-deurbeslag) en isolerend;
  • lijkt exact op hout;
  • volledig zelf samen te stellen;
  • nooit meer schilderen;
  • voorzien van VKG Keurmerk;
  • 15 jaar garantie op de tuindeuren, de kleur/structuur en 10 jaar op de montage.

Bezoek de DEZA showroom in Heerhugowaard

Woon u in de buurt van Alkmaar, Schagen of Wognum en bent u geïnteresseerd in onderhoudsarme openslaande deuren? Neem dan contact met ons op of kom vrijblijvend inspiratie opdoen in onze showroom aan de Industrieweg 8a in Heerhugowaard. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en laten dit aan u zien in onze showroom.