Isolatieglas

Het juiste isolatieglas in elk kozijn

Het geheim van isolatie, is de juiste combinatie. Kunststof kozijnen hebben een sterke isolerende werking, maar alleen daarmee bent u er nog niet. Het is belangrijk dat u het juiste isolerende glas plaatst in uw kunststof kozijn, raam, deur of schuifpui.

Dankzij de luchtdichte isolatiekamers van onze kunststof kozijnprofielen die rondom verstevigd zijn met staal zit u uitstekend geïsoleerd, maar wist u dat in de winter de opgestookte warmte vaak deels via de ruiten van ramen, schuifpuien en deuren woning verlaat. In de zomer dringt de hitte net zo makkelijk langs de ramen naar binnen. Isolatieglas voorkomt dat.

Afhankelijk van uw wensen kiest u uit verschillende soorten isolerend glas:

  • glas-in-lood ramen;
  • brandwerend glas;
  • HR++ glas;
  • triple glas;
  • akoestisch glas;
  • zonwerend glas;
  • verwarmd glas;
  • gehard veiligheidsglas.

Extreem lage Ug-waarde

De Ug-waarde geeft aan hoeveel warmte of kou een ruit doorlaat. Hoe lager het getal, hoe beter. Waar we met enkel glas een Ug-waarde kennen van 5.8, bereiken we met een dubbele ruit een Ug-waarde van 2,8. HR++ behaalt een Ug-waarde van 1.1. Inmiddels zien we vaak een driedubbele ruit (triple isolatieglas) waarmee in combinatie met onze isolerende kozijnen een Ug-waarde van maar liefst 0.6 te bereiken is. Dit triple glas verwerken we in ons Energie Kozijn voor optimale energiebesparing en isolatie.

Kunststof kozijnen klaar voor triple glas

Groot voordeel is dat onze nieuwe generatie isolerende kunststof kozijnen speciaal gemaakt zijn voor triple glas. HR++ isolatieglas past ook, maar mocht u ooit over willen stappen van HR++ isolatieglas naar triple glas, dan zit u niet direct vast aan nieuwe kozijnen.

Welk type isolatieglas u ook kiest, voor al ons glas geldt:

Bezoek onze showroom voor een advies op maat

Wilt u er in de winter warmpjes bijzitten? Bent u klaar met die hitte binnenshuis in de zomer?  Informeer dan eens naar kunststof kozijnen met isolatieglas. Neem vrijblijvend contact met ons voor een bezoek aan onze showroom in Heerhugowaard. We vertellen u graag over de mogelijkheden.