Eigenaren Martijn en Melinda van Zanten - Kwaliteit bij DEZA Kozijnen

Nieuw pand en naderend jubileum geven DEZA Kozijnen stralend vooruitzicht

Bij DEZA Kozijnen in Heerhugowaard staat de klant al ruim 20 jaar centraal. Al in 2001 startte Martijn van Zanten samen met een vriend het bedrijf op, dat inmiddels een sterke reputatie als echt familiebedrijf heeft opgebouwd.

Samen sterk

Ook Martijns partner Melinda is vanaf het begin actief in de zaak betrokken. Dankzij haar achtergrond in fotografie verzorgde ze al content voor folders en de website en was ook al vaak in de showroom te vinden. Nadat de compagnon in 2008 door gezondheidsredenen noodgedwongen stopt, neemt ze ook de planning en administratie erbij.

Ze vertelt over hoe deze extra taken haar soepel afgingen: “Ik was al gewend om met klanten te werken en ook het tekenprogramma om kozijnen te tekenen vond ik direct erg leuk. Destijds was er maar één kozijnprofiel en een paar soorten isolatieglas, dus qua productkennis rolde ik er ook snel in.”

Familiebedrijf met hart en ziel

Wanneer de coronapandemie de schoolactiviteiten van hun zoon stillegt, is dat ook voor hem de start om te proeven van het werk in de montage. Inmiddels is hij een vaste kracht in de binnendienst en ook de dochter in het gezin Van Zanten springt regelmatig bij in ontwerp- en planningswerkzaamheden. Hiermee lijkt de volgende generatie er nu al klaar voor.

Klantgericht en echte service

DEZA Kozijnen staat bekend om hun enorme klantgerichtheid, persoonlijke service en kwaliteit. Waar dat bij bedrijven een veelgehoord cliché is, maakt DEZA Kozijnen dit ook echt waar. “Je investeert maar één keer in nieuwe kunststof deuren en kwaliteitskozijnen. Men is dan toch op zoek naar een goed gevoel en betrouwbaarheid”, verklaart Melinda hun betrouwbare uitstraling.

“Tegen de jongens van de montage zeg ik: ik heb liever dat je er een dag langer over doet, dan dat je de kozijnen er in no-time inpropt. Ik wil gewoon dat het mooi is.”

Op de vraag of dat West-Friese nuchterheid is, antwoord Melinda: “Het is gewoon hoe we zijn, en dat is ook onze manier van verkopen: geen gladde praatjes, maar waarmaken wat je zegt”. Dit laatste wordt overigens ook ondersteund door het VKG Keurmerk.

Nieuwe showroom en 25-jarig jubileum

Ook de toekomst ziet er rooskleurig uit voor DEZA Kozijnen. De bouw van een nieuwe showroom op bedrijventerrein de Vaandel is in volle gang en wordt naar verwachting in de zomer van 2024 afgerond. Melinda zegt hierover: “We krijgen een hele warme showroom en een grote loods, wat erg fijn is voor het contact met de monteurs. We hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe fase.” En aan de feestelijkheden komt met de opening van de nieuwe locatie nog geen einde, want al in 2026 staat het 25-jarig jubileum op het programma.

Kom langs voor persoonlijk woonadvies

Bent u benieuwd wat het gastvrije en vakkundige team van DEZA Kozijnen voor u kan betekenen? Bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard (na de zomer zijn wij gevestigd aan de Foxtrot 1 in Heerhugowaard) of maak vrijblijvend een afspraak voor deskundig woonadvies op maat. Wij helpen u graag met al uw woonvragen en zodat u de beste keuze maakt voor uw woning. Kwaliteit vind je bij DEZA Kozijnen!