Vouwwanden

Een glazen vouwwand

Met een glazen vouwwand op uw balkon of onder uw veranda of als volledige achterpui haalt u het buitenleven naar binnen. U kunt alle delen volledig openzetten of (deels) sluiten. Wat ù wilt.

Eenvoudig bedienbare vouwwand

Onze vouwwanden hebben een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen, maar verliezen geen ruimte en zicht. Bovendien zijn de glazen panelen praktisch en eenvoudig te bedienen en kunnen deze zowel naar binnen als naar buiten vouwen. Ook is het mogelijk om een loopdeur te plaatsen, zodat u ook gemakkelijk naas binnen en buiten kunt en niet de gehele wand open hoeft te vouwen.

Flexibel en transparant

Een vouwwand is een uitkomst als u showrooms, kantoren, winkels, balkons, terrassen en restaurants perfect wil indelen. Ideaal dus voor een transparante en flexibele afscheiding van ruimten. Door de glazen delen van de wand weer open te schuiven, heeft u met hetzelfde gemak weer één ruimte.

Passende harmonicadeuren

De schuifwanden worden uiteraard op maat gemaakt. De slanke profielen die gebruikt worden in de vouwwanden zijn perfect afgewerkt en leverbaar in verschillende kleuren, waarmee u bijvoorbeeld ook heel eenvoudig een industriële uitstraling kunt creëren. Het resultaat is een passende wand voor elk interieur. Al onze vouwwanden zijn verkrijgbaar in hout en aluminium of een combinatie van deze twee.

Voordelen van een vouwwand:

  • een ruime opening van huis naar tuin;
  • gemakkelijk te bedienen;
  • ruimtes zijn flexibel in te delen;
  • perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen door gebruik van aluminium en isolatieglas;
  • goed hang- en sluitwerk, dus inbraakwerend;

Meer weten over vouwwanden?

Wenst u meer informatie over onze vouwwanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8A te Heerhugowaard. We vertellen u graag meer over onze glazen vouwwanden en laten u de mogelijkheden in onze showroom zien. U kunt ook vragen naar referentieprojecten.

I.V.M. de lockdown is de showroom tijdelijk voor bezoek gesloten.

Onze showroom is gesloten. Ons team staat evengoed op een veilige manier voor u klaar. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Lees op onze Coronapagina meer over hoe wij u kunnen adviseren en onze actuele openingstijden.