Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Vouwwanden

Een glazen vouwwand

Met een glazen vouwwand op uw balkon of onder uw veranda of als volledige achterpui haalt u het buitenleven naar binnen. U kunt alle delen volledig openzetten of (deels) sluiten. Wat ù wilt.

Eenvoudig bedienbare vouwwand

Onze vouwwanden hebben een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen, maar verliezen geen ruimte en zicht. Bovendien zijn de glazen panelen praktisch en eenvoudig te bedienen en kunnen deze zowel naar binnen als naar buiten vouwen.

Flexibel en transparant

Een vouwwand is een uitkomst als u showrooms, kantoren, winkels, balkons, terrassen en restaurants perfect wil indelen. Ideaal dus voor een transparante en flexibele afscheiding van ruimten. Door de glazen vouwwanden weer open te schuiven, heeft u met hetzelfde gemak weer één ruimte.

Passende vouwwand

De vouwwanden worden uiteraard op maat gemaakt. De profielen die gebruikt worden in de vouwwanden zijn perfect afgewerkt en leverbaar in verschillende kleuren. Het resultaat is een passende wand voor elk interieur. Al onze vouwwanden zijn verkrijgbaar in hout en aluminium of een combinatie van deze twee.

Voordelen van een vouwwand:

  • ruime opening van huis naar tuin;
  • gemakkelijk te bedienen;
  • ruimtes zijn flexibel in te delen;
  • perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen;
  • goed hang- en sluitwerk, dus inbraakwerend;

Meer weten over vouwwanden?

Wenst u meer informatie over onze vouwwanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8A te Heerhugowaard. We vertellen u graag meer over onze glazen vouwwanden.

Sunflex vouwwand

Contactgegevens

DEZA Heerhugowaard
Industriestraat 8A
1704 AA Heerhugowaard

072 572 15 89
info@deza.nl


Openingstijden showroom:

Maandag gesloten
Di. t/m vr. van 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 – 15:00 uur.
Overige tijden op afspraak!