Balkonbeglazing

DEZA Kozijnen: altijd het juiste balkonglas

Een balkon is een heerlijke plek om te vertoeven. Met balkonglas van DEZA Kozijnen geniet u het hele jaar rond van uw balkon. Als het winderig of regenachtig is, zet u in een handomdraai uw balkon dicht met onze balkonbeglazing.

De juiste balkonbeglazing

U schuift met een simpele beweging de glazen panelen open bij mooi weer om van uw balkon te genieten. Bij slecht weer schuift u het balkonglas dicht en kunt u ook heerlijk buiten zitten. Wat voor weer het ook is, u zit buiten op uw balkon, beschermd achter balkonbeglazing. Het hele jaar door heeft u er dus een ruimte bij die u als het ware bij uw woonkamer trekt.

Glazen schuifwand

Ons professionele montageteam zorgt voor montage en plaatsing van uw balkonglas of glazen schuifwand. Deze glazen schuifsystemen of het schuifdraaisysteem zet u naar uw eigen wens helemaal of gedeeltelijk open/dicht. Weer of geen weer: u geniet met de juiste balkonbeglazing alle dagen van het jaar van uw balkon of veranda.

Volglazen schuifdraaisysteem

Voor een balkon adviseren wij u het volglazen schuifdraaisysteem. Dit systeem telt slechts één rail. Alle glazen panelen schuiven over deze rail opzij. Dat kan, omdat elke paneel om zijn as kan draaien, haaks op de rail. Zo blijft er van de hele glaswand in geopende toestand niet meer over dan een compact glaspakket.

Volglazen schuifsysteem

Voor uw veranda of terrasoverkapping adviseren wij u het volglazen schuifsysteem. U verschuift de afzonderlijke schuifpanelen horizontaal in één of twee richtingen parallel aan elkaar. Bij het openen en sluiten van het eerste schuifpaneel, opent en sluit de ingebouwde meenemer ook automatisch de overige schuifpanelen. Gemak, comfort en dus meer woongenot!

Voordelen balkonbeglazing

  • volledig zicht naar buiten;
  • u zit vrij van regen en wind;
  • eenvoudig te bedienen;
  • u zet het balkonglas (deels) open of dicht;
  • toepasbaar op uw balkon of onder uw veranda.

Meer informatie over balkonglas

Wilt u meer weten over onze balkonbeglazing? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8A te Heerhugowaard. We vertellen u graag meer over onze balkonbeglazing.