Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen: een industriële look

Steeds vaker horen we: ‘kunststof is het nieuwe hout’, maar aluminium is ook een prachtig alternatief voor uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Aluminium geeft een krachtige industriële look. Bovendien kunt u met een aluminium kozijn uw raamprofielen licht en smal houden.

Aluminium kozijnen van de hoogste kwaliteit

Voor vaste ramen, draairamen, draaikiepramen, voordeuren, achterdeuren, tuindeuren of schuifpuien is er altijd een op maat gemaakt Schüco aluminium kozijn verkrijgbaar. Met een vlak of een verdiept profiel en in tal van kleuren. Dat onze aluminium ramen, deuren en schuifpuien van de hoogste kwaliteit zijn, ziet u aan de verschillende keurmerken zoals die van QUALICOAT, VMRG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Aluminium: isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm

Waarom zou u kiezen voor een aluminium kozijn in plaats van kunststof kozijnen? Beide materialen zijn isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm. Het is vooral een kwestie van smaak. Om u op weg te helpen bij uw keuze, hebben we de voordelen van aluminium voor u op een rijtje gezet:

Voordelen van aluminium kozijnen

  • duurzaam, isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • vlak of verdiept profiel;
  • oneindig veel kleuren;
  • krachtige industriële look;
  • lichte en smalle raamprofielen.

Meer informatie?

Heeft u meer vragen over onze aluminium kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard. We vertellen u graag meer over onze aluminium ramen, deuren en schuifpuien.