Duurzaamheid

In 2050 wil Nederland volledig energieneutraal zijn. Niet alleen voor nieuwbouw maar ook voor bestaande bouw. Dat vraagt om duurzame aanpassingen. Van zonnepanelen en isolatieglas, het plaatsen van kunststof kozijnen tot aan het verwijderen van de gasaansluiting in de woning.

Isolerende kunststof kozijnen

Duurzaamheid, luchtdicht bouwen, energietransitie, circulariteit, lage RC-waarde, hoge U-waarde; allemaal termen die tegenwoordig dagelijks in de krant staan. Alles om in 2030 volgens het Klimmaatakkoord van Parijs de CO2-uitstoot met 49% te verminderen. Vergeet niet: als u goed isoleert, blijft de koud (maar ook het geluid) buiten. Laat uw warmte dus niet via de kieren van uw oude kozijnen naar buiten ontsnappen. Daar kunnen onderhoudsarme en isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien u (en de wereld) flink bij helpen. Speciaal voor deze ontwikkelingen leveren wij het Select Windows Energie Kozijn; het best isolerende kozijn.

Woonadvies op maat met oog op duurzaamheid

Gaat u verbouwen of renoveren en heeft u energieneutraal wonen voor ogen? Zorg dat u klaar voor de toekomst bent. Wij denken graag met u mee wat in uw situatie een verstandige verduurzaamheidskeuze is. Naast advies over isolatieglas en sterk isolerende kozijnen, adviseren we bijvoorbeeld ook over woningisolatie. En weten we veel over de landelijke subidieregelingen, maar ook over lokale subsidies en kunnen we u informeren over de energiebespaarlening.