DEZA Kozijnen bouwt aan een duurzame toekomst in Heerhugowaard

We lichtten eerder al een tipje van de sluier op, we gaan verbouwen! Sterker nog, DEZA Kozijnen bouwt aan een duurzame toekomst met een compleet nieuw bedrijfspand op industriegebied de Vaandel in Heerhugowaard.

Samen met ons team sloegen we in december 2023 de ‘voorste paal’ in de grond. De markering van een nieuw en duurzaam bedrijfspand dat medio 2024 opgeleverd zal worden. De verhuizing van DEZA Kozijnen naar een nieuwe locatie is een belangrijke mijlpaal en zal ons helpen om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Een nieuw begin voor DEZA Kozijnen op de Vaandel

Onze huidige locaties hebben ons jarenlang trouw gediend, maar ook hier groeien we uit ons jasje. In combinatie met de groeiplannen die we hebben voor de toekomst heeft dit DEZA Kozijnen doen besluiten om de showroom en werkplaats samen te voegen in een ruim en modern pand op bedrijventerrein de Vaandel. Naast dat we hiermee een enorme efficiëntieslag slaan, geeft het ons ook de ruimte en faciliteiten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Voorafgaand aan het daadwerkelijk slaan van de eerste paal, doorliepen we een grondig proces van plannen, vergunningen aanvragen en overleg met architecten en de aannemer. Onze waardering gaat uit naar de inzet van Van Schie Architecten en M3 Ruimtebouwers, die ons helpen om de droom van DEZA Kozijnen op een nieuwe locatie te verwezenlijken.

DEZA Kozijnen naar een nieuwe locatie, meer dan een verhuizing

De verhuizing van DEZA Kozijnen naar een nieuw, zelfgebouwd pand in Heerhugowaard is veel meer dan alleen een verandering van locatie. Sinds 2000 zijn Martijn en Melinda van Zanten met DEZA Kozijnen actief in de kunststof kozijnen branche. Ondertussen is ook zoon Dustin toegetreden tot het bedrijf en dochter Nikita zien we naast haar studie ook regelmatig voor een klus op de zaak. Samen met een team van ervaren vakmensen adviseren, leveren en monteren ze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Maar ook voor veranda’s, dakkapellen, zonwering en gevelbekleding bent u bij DEZA Kozijnen aan het juiste adres. Vanaf medio 2024 zet DEZA Kozijnen haar werkzaamheden voort op een gloednieuwe locatie aan de Foxtrot 1 in Heerhugowaard.

Op naar een stralende toekomst

Het is een spannende tijd voor DEZA Kozijnen, en we kijken met trots en enthousiasme uit naar de toekomst. Martijn vertelt: ‘Onze medewerkers hebben meegedacht over de inrichting van het pand, zodat de routing straks voor iedereen klopt. Select Windows heeft ons als partner bovendien goed kunnen adviseren omdat zij het DNA van ons bedrijf door en door kennen en omdat ze ervaring hebben met dit soort veranderingen. Het nieuwe pand van DEZA Kozijnen markeert een nieuw hoofdstuk voor ons familiebedrijf. Het is met recht een mijlpaal die getuigt van hard werken en daarmee ook staat voor de groei van DEZA Kozijnen. De showroom en de werkplaats zitten straks samen in één nieuw én duurzaam pand. Zo zijn we als bedrijf helemaal klaar voor de toekomst’.

Bezoek de showroom van DEZA Kozijnen

Eigenaren Martijn en Melinda zijn niet alleen trots, maar kijken ook uit naar de oplevering: ‘Wij streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit te leveren, het nieuwe bedrijfspand op industrieterrein de Vaandel zal ons daarbij zeker gaan helpen. We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die het pand met zich meebrengt, en we kunnen niet wachten om onze klanten te verwelkomen voor een bezoek aan onze moderne showroom. Houd onze website en social media in de gaten, want er komt zeker een feestelijke opening aan om de nieuwe locatie van DEZA Kozijnen officieel in te wijden!’

Totdat we onze nieuwe locatie aan de Foxtrot 1 in Heerhugowaard betrekken, verwelkomen we u graag in onze showroom aan de industriestraat 8a te Heerhugowaard. Kom langs in onze showroom of vraag vandaag nog een offerte aan. Team DEZA Kozijnen staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw woonwensen.