Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen die sterk op hout lijken

Onze kunststof kozijnen worden in de eigen fabriek Select Windows op maat gemaakt op basis van hoogwaardige Schüco profielen. Dit betekent dat alle formaten te realiseren zijn. Ook passend bij de stijl van úw woning!

Onze kozijnen zijn voorzien van een Hollandse Hoek® (rechte verbinding) en de kozijnen hebben een gelijkliggende aanslag. Eigenschappen die een kozijn de typische hout look geven. Het is dus net of uw kunststof kozijnen van traditioneel hout zijn. Mocht u denken dat kunststof altijd wit en koud oogt, dat is al járen niet meer het geval. Wij leveren onze kozijnen in maar liefst 150 verschillende kleuren met mat, metallic of houtlook folie en zeker ook in het zwart. U heeft dus kunststof kozijnen met de looks van hout.

Kunststof kozijnen: nooit meer schilderen

Groot voordeel ten opzichte van houten kozijnen is natuurlijk dat u uw kunststof kozijnen niet om de paar jaar hoeft te (laten) schilderen. Afnemen met een vochtige doek is voldoende. Bovendien is kunststof inbraakwerend, isolerend en duurzaam.

Slanke scharnieren op kunststof deuren

Voorheen kon je een kunststof kozijn van een voor of achterdeur herkennen aan het minder fraaie scharnierkapje. Dankzij innovaties krijgt u bij DEZA Kozijnen prachtige, ranke (rolband) scharnieren in de kleur van het kozijn.

Sterk isolerende kozijnen 

U kiest voor het 112 millimeter diepe Schüco kozijnprofiel met het Hollands Accent (ook wel ‘neusje’ genoemd) maar we kunnen ook een stap verder voor wie klaar wil zijn voor de toekomst. Triple glas past met gemak in de twee nieuwe Schüco LivIng-varianten die maar liefst 120 millimeter diep zijn: het Hollands Blok (Schüco LivIng Variant, 6 graden) en het Hollands Facet (Schüco LivIng Variant, 15 graden). Het is maar net welke uitstraling het beste bij een woning past. 

Schüco Kunststof Kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent Isolerende kunststof kozijnen

Kozijn van de toekomst – het Select Windows Energie Kozijn

Wie het energiezuinig maken van de eigen woning écht serieus aan wil pakken, kiest voor ons Energie Kozijn. Simpelweg omdat u niet beter kunt krijgen. Dit is het best isolerende onderhoudsarme kozijn  gebaseerd op het 120 mm diepe profiel van Hollands Blok of Hollands Facet,  gecombineerd met triple isolatieglas.
Het Energie Kozijn isoleert maar liefst 40% beter dan de huidige generatie kunststof kozijnen (hierbij gaan we uit van Schüco CT70: Hollands Accent met HR++ glas).

Kunststof in Noord-Holland

Dus woont u in Noord-Holland en zoekt u kozijnen voor ramen, deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen, achter- of voordeuren of openslaande deuren, dan zit u goed bij DEZA Kozijnen. DEZA Kozijnen is bovendien VKG gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strengste eisen die de branchevereniging stelt aan kunststof ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien.

Voordelen van onze onderhoudsarme kozijnen:

  • kozijnen, ramen en deuren van Select Windows op basis van Schüco kozijnprofielen;
  • verkrijgbaar in 150 kleuren met mat, metallic of houtnerf structuur;
  • kunststof is inbraakwerend, isolerend, duurzaam en onderhoudsarm;
  • 15 jaar garantie op de kleur/folie, het kozijn en de montage;
  • montage door eigen vakkundige VKG gecertificeerde monteurs.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de eigenschappen van onze kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom van DEZA Kozijnen aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard. We vertellen u graag meer over de voordelen van onze kunststof kozijnen voor ramen, deuren en schuifpuien.

Hoe worden kunststof kozijnen gemaakt?

Hoe worden kozijnen van kunststof gekleurd?