Deza Kunststof kozijnen Heerhugowaard - referentie kunststof schuifpui nieuwbouwwoning - zwarte kunststof kozijnen

Zwarte kunststof kozijnen zijn hip

Wilt u ook zo graag zwarte kozijnen? Weet dan dat de kleur zwart voor traditionele houten kozijnen veel warmte aantrekt en daar is hout gevoelig voor. Zoek verder en ontdek dat zwarte kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien wél tot de mogelijkheden behoren.

De wens voor zwarte kozijnen

Kunststof is namelijk veel minder gevoelig voor weersinvloeden. De Select Windows fabriek is een paar jaar geleden samen met het vooraanstaande merk Schüco op onderzoek gegaan. Ze zochten naar een manier hoe ze tóch konden voldoen aan de wens van zwarte kozijnen.

Zwarte kozijnen zijn supersterk

In de fabriek versterkten we de profielen rondom met staal. Niet alleen omdat ze zo nóg inbraakwerender zijn. Vooral ook om ze supersterk te krijgen zodat ze niet uitzetten in de zon. Om de paar centimeter is het kunststof aan het staal geschroefd. Hierdoor is er geen beweging in het zwarte kozijn te krijgen. Om het geheel extra kracht bij te zetten, is een speciale lasverbinding in de hoeken gebruikt.

Mogelijkheden van zwarte kozijnen

Kortom: zwarte kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn tegenwoordig gewoon mogelijk. U hoeft niet per se de binnen- én de buitenzijde in zwart uit te laten voeren. U kunt ook enkel binnen zwart gebruiken en buiten een andere kleur of andersom. Het is maar net wat u mooi vindt. Liever helemaal geen zwarte kozijnen? Kies dan uit een van de andere 149 kleuren en structuren.

5 redenen voor zwarte kunststof kozijnen

  • Lijkt op hout, maar is van onderhoudsarm kunststof;
  • Chique en hippe uitstraling;
  • Meerwaarde voor je woning;
  • inbraakwerend en isolerend;
  • 15 jaar garantie op de kleur en de structuur.

Overweegt u zwarte kozijnen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard. Kom zelf ervaren hoe een zwart kozijn, zwart draaikiepraam, zwarte schuifpui of zwarte deur eruitziet. Vraag ook gerust naar onze referentieprojecten.