Deza kunststof kozijnen Heerhugowaard - Openslaande deuren koopt u bij Deza Kozijnen in Heerhugowaard - kunststof tuindeuren open

Gooi de tuindeuren open en geniet van uw terras!

De terrassen lijken binnenkort met beperkende maatregelen open te gaan, maar laat u niet tegenhouden zelf de deuren open te gooien en de bloemetjes buiten te zetten op uw eigen terras. Het kan al best nu de zonnestralen langzaamaan warmte winnen.

Juist nu is het belangrijk om het in eigen huis en tuin aangenaam te maken. Zeker nu de temperatuur oploopt, de zon zich vaker laat zien en de vrije dagen die binnenkort voor de deur staan. Het is de hoogste tijd om vitamine D op te doen. Wie weet kunt u weer mondjesmaat vrienden en familie in uw tuin uitnodigen voor een borrel of barbecue. Kijkt u er ook zo naar uit?

Tuindeuren open voor extra ruimte

Dus kom uit uw woning waar u de afgelopen maanden al genoeg vertoefd heeft en gooi de achterdeur, openslaande tuindeuren of de schuifpui open. Betrek de tuin bij de woning zodat u geniet van die extra ruimte. Vooral met een schuifpui heeft u het gevoel dat huis en tuin één is en u drempelloos van binnen naar buiten kunt.

Koel huis in de zomer

Groot voordeel van onze kunststof kozijnen is dat deze sterk isoleren. Dus mócht het knetterheet worden deze zomer, dan kunt u zich altijd nog terugtrekken in een koele woning. Op dit moment wilt u misschien nog niet denken aan de winter, maar hoe fijn zou het zijn als u dan lekker warm zit zonder dat u harder hoeft te stoken? Vooruitdenken kan in uw voordeel zijn.

Inbraakveilige kozijnen

Als u namelijk besluit tot kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien is schilderen verleden tijd. Zo kunt u uw vrije dagen ook écht vrij besteden. En mochten we weer met vakantie kunnen, dan zit u ook nog eens inbraakveilig. Onze kozijnen die u in 150 kleuren en structuren kunt krijgen, zijn namelijk rondom volledig versterkt met staal.

Maak een afspraak in onze showroom

Ben u benieuwd naar onze onderhoudsarme, inbraakwerend en isolerende kozijnen of bent u toe aan kunststof tuindeuren? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we graag een afspraak met u in onze showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard.