Deza Kozijnen Heerhugowaard - tips om huis en hoofd koel te houden - koele kunststof kozijnen - tips tegen de hitte

Koele kunststof kozijnen en meer tips tegen de hitte

De temperaturen liegen er niet om deze week. Wát een hitte! Vraagt u zich ook af hoe u de komende dagen doorkomt? DEZA Kozijnen geeft u een aantal waardevolle tips voor dit soort dagen. Goede ideeën voor zowel de korte als de lange termijn.

Tips tegen de hitte, voor nu geldt: drink genoeg en zorg dat het huis zo lang mogelijk koel blijft: houd ramen, deuren en gordijnen overdag gesloten. Maar…. hoe u het ook wendt of keert: uiteindelijk wint de warmte en dringt deze zich door uw ruiten en kozijnen uw woning binnen. Met op z’n minst slapeloze nachten tot gevolg. Warmte slurpt energie en juist thuis wilt u volledig tot rust komen en u opladen voor de volgende (werk)dag.

Kunststof kozijnen met Verosol raamdecoratie

Omdat het lastig is de warmte uit uw woning te krijgen, is het zaak om ervoor te zorgen dat de warmte buiten blijft. Uw adviseurs van DEZA Heerhugowaard adviseren sterk isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui. Dankzij de zeven isolatiekamers en het triple glas van ons Energie kozijn blijft in de winter de kou buiten en ’s zomers de warmte. Zeker als u kozijnen kiest in combinatie met Verosol raamdecoratie blijft de temperatuur binnen lager. Dat scheelt aanzienlijk in uw nachtrust, kunnen wij u vertellen.

Isolerende kozijnen

De isolatiekamers in onze kunststof kozijnen zijn één, maar het feit dat we de Schüco profielen rondom versterken met staal en volledig afdichten is twee. Onze kunststof kozijnen zijn behalve sterk isolerend ook inbraakwerend en onderhoudsarm. U kiest de kleur die u wenst en daarna is schilderen verleden tijd. U moet er toch ook niet aan denken om met deze temperaturen uw huis te kwasten?

Ontspan onder een veranda

Ga de komende dagen lekker de warme uit de weg. Neem bijvoorbeeld plaats onder een veranda. Leg een koude handdoek in uw nek, neem een koud voetenbadje en zet een lauwwarme kruidenthee voor uw neus. Zo houdt u het wel even vol.

Tips tegen de hitte

  • drink voldoende;
  • span u zo min mogelijk in;
  • vermijd kruidig eten;
  • neem een koud voetenbad;
  • drink lauwwarme kruidenthee;
  • stop je kussen in de vriezer;
  • leg een koude handdoek in uw nek;
  • draag luchtige kleding.

Zonwerend glas in uw kozijnen

Als de temperaturen weer een beetje te behappen zijn, bezoekt u de showroom van DEZA Heerhugowaard. Oordeel zelf wat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien u te bieden hebben. Vraag als u er toch bent direct even naar zonwerend glas in uw onderhoudsarme kozijnen. Dat scheelt een slok op een borrel bij een volgende warme periode!