Subsidie op Kunststof Kozijnen

Krijgt u subsidies op kunststof kozijnen met isolatieglas?

Energiekosten rijzen de pan uit. Om deze kosten nu en in de toekomst een beetje in de hand te houden, is isoleren verstandig. Het is natuurlijk weggegooid geld als de duur opgewekte warmte komende winter via kieren in de slecht geïsoleerde kozijnen naar buiten lekt.

Het grootste warmtelek zijn vaak de ramen. Daarom is het zeer de moeite waard om te investeren in isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met HR++ isolatieglas of triple glas. De grote vraag is: Krijgt u subsidie op kunststof kozijnen met isolatieglas?

Goedkoper isoleren met ISDE-subsidie

Om deze investering voor een grotere groep toegankelijk te maken, heeft de overheid een subsidie op isolatie in het leven geroepen, genaamd investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Dat is waarschijnlijk de reden dat veel mensen momenteel kiezen voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met isolatieglas. Ook ú heeft de mogelijkheid om uw woning goedkoper te verduurzamen met een lagere energierekening tot gevolg.

Groot deel van investering retour

Bij één subsidiemaatregel krijgt u een deel van de kosten via subsidie terug. Combineert u één isolatiemaatregel met een tweede of een investering in een warmtepomp, zonneboiler of warmtenetaansluiting, dan loopt het subsidiebedrag op (mits voldaan aan de voorwaarden).

Energiebespaarlening

U dient het investeringsbedrag van uw kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui met isolatieglas zelf eerst voor te schieten. Mocht u dit bedrag niet op de bankrekening hebben staan, kunt u gebruikmaken van de Energiebespaarlening die de overheid in het leven heeft geroepen om mensen te stimuleren duurzamer te wonen. Dit geeft u de mogelijkheid tegen een aantrekkelijke rente te lenen. De rente is vaak te betalen vanuit de besparing op de energierekening.

Subsidiewijzer

Naast de ISDE-subsidie zijn er in uw situatie misschien wel meer subsidies te krijgen. Check op de Subsidiewijzer wat er in uw specifieke gemeente nog meer te organiseren is om de renovatiekosten te drukken. Heeft u al een keer gebruikgemaakt van de ISDE-subsidie. Dat is vaak geen probleem.

Bezoek de showroom in Heerhugowaard

Wilt u uw energierekening verlagen, comfortabel wonen en tegelijk iets doen voor het klimaat? Verduurzaam dan uw woningen. Bent u benieuwd naar de subsidie op kunststof kozijnen voor uw ramen, deuren en schuifpuien met isolatieglas? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard.

Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag

U kunt vrijblijvend de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een adviesgesprek of offerte dan werken we vanwege de drukte op afspraak en vragen wij u vooraf contact op te nemen. Dat kan via 072 572 15 89 of via contactformulier.