Thuis in kunststof kozijnen

Deza Kozijnen Heerhugowaard - subsidie op kunststof kozijnen

Krijg ik subsidie op kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien dragen bij aan de CO2-reductie, maar de hamvraag is: krijgt u subsidie op kunststof kozijnen? Of verwacht de overheid dat u deze kosten volledig voor uw eigen rekening neemt?

Duurzaam renoveren

Als u gaat renoveren dan wilt u dit natuurlijk duurzaam doen. De overheid laat u gelukkig niet aan uw lot over. U heeft behalve subsidiemogelijkheden tevens de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk rente geld te lenen om uw investering te realiseren.

Isolerende kunststof kozijnen

Duurzaamheid, van het gas af, luchtdicht bouwen, energietransitie, circulariteit, lage RC-waarde, hoge U-waarde; allemaal termen die tegenwoordig dagelijks in de krant staan. Alles om in 2030 volgens het Klimmaatakkoord van Parijs de CO2-uitstoot met 49% te verminderen. Vergeet niet: als u goed isoleert, stookt u niet voor de mussen. Laat uw warmte dus niet via de kieren van uw oude (vaak houten) kozijnen naar buiten ontsnappen. Daar kunnen onderhoudsarme en isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien u (en de wereld) flink bij helpen.

SEEH subsidie

Om het gebruik van fossiele brandstoffen te verlagen, steekt de overheid een helpende hand toe met de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Deze regeling bestaat al langer, maar de subsidiepot was vliegensvlug leeg. Omdat duurzaamheid hoog op de (politieke) agenda staat, heeft de overheid de pot onlangs aangevuld. Woningeigenaren kunnen tot maximaal €10.000 subsidie krijgen als deze aan twee of meer energiebesparende maatregelen voldoet. U kiest bijvoorbeeld voor triple glas in kunststof kozijnen (ons Energie Kozijn) én gevelisolatie. Of kies HR++ isolatieglas in uw kunststof kozijnen en overweeg bijvoorbeeld zonnepanelen.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een initiatief van de overheid en een aantal banken om verduurzaming van woningen te stimuleren. U leent met deze regeling tegen een aantrekkelijke rente. Het rentebedrag betaalt u met het geld dat u maandelijks overhoudt op uw energierekening. Kunststof kozijnen isoleren namelijk ontzettend goed. Behalve aan uw woongenot merkt u dat duidelijk aan uw energienota.

Voordelen van duurzaam renoveren:

  • U bent klaar voor de toekomst. Zeker met ons Energie Kozijn zit u goed;
  • Uw energierekening daalt;
  • Uw woning stijgt in waarde;
  • U profiteert van een prettiger en gezonder binnenklimaat;
  • U heeft geen onderhoud meer aan uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpui.

Aanvullende subsidieregelingen

Het antwoord op de vraag: ‘Krijg ik subsidie op kunststof kozijnen?’ is hiermee beantwoord. Kijk zelf even goed op de websites van de SEEH en de Energiebespaarlening voor de details. Op de Energiesubsidiewijzer achterhaalt u eenvoudig en snel of er in uw buurt momenteel aanvullende subsidieregelingen zijn.

Overweegt u een renovatie?

Gaat u renoveren en bent u benieuwd of u subsidie kunt krijgen op kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van subsidies en leningen en natuurlijk over onze kunststof kozijnen.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij ontvangen alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.