Deza Kozijnen Heerghugowaard - Select Windows Partner van het Jaar 2018

Deza Kozijnen verkozen tot Select Windows Partner van het Jaar 2018

Directeur Select Windows, Amanda Knol: “Bij DEZA Kozijnen is de klant écht koning”

“Bij DEZA Kozijnen is de klant écht koning. Martijn en Melinda van Zanten gaan met hun team door het vuur voor de klant. Ze verkopen liever niets dan iets wat niet goed is,” rechtvaardigt directeur van Select Windows, Amanda Knol het feit dat ze DEZA Kozijnen maandag 10 december jl. heeft uitgeroepen tot ‘Select Windows Partner van het Jaar 2018’.

Het belang van het gemak en de uitstraling van kunststof kozijnen heeft de afgelopen jaren vaste bodem gekregen en is inmiddels ook in Nederland diep geworteld. En natuurlijk werkt het economisch klimaat uitstekend mee momenteel. Als het puur om groei gaat, hebben alle Select Windows partners het in 2018 goed gedaan. Toch is Amanda extra gecharmeerd hoe Martijn en Melinda van Zanten dit jaar afronden.

Van kunststof kozijnen tot veranda, dakkapel en meer

Amanda licht toe: “DEZA Kozijnen is al vanaf de start partner van Select Windows. Zoals hun klanten het team van DEZA vertrouwen, zo vertrouwt DEZA Kozijnen onze marketingorganisatie. Ze liften al 15 jaar mee op het volledige Select Windows assortiment: van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien tot veranda, vouwwanden, balkonbeglazing, dakkapellen, isolatieglas, gevelbekleding en binnenzonwering. Al dit moois staat op een aantrekkelijke manier tentoongesteld in de compleet nieuwe showroom op een prachtige nieuwe locatie aan de Industrieweg 8a in Heerhugowaard.”

Eerlijk advies op maat

Amanda: “Doordat DEZA Kozijnen participeert in alle marketingactiviteiten van Select Windows, hebben zij hun handen vrij om showroombezoekers te inspireren en te adviseren.” Amanda vindt het mooi om te zien dat ze verkopen vanuit vertrouwen. Dat ze eerlijk advies geven, zie je aan de klantenkring. Als er ooit iemand bijvoorbeeld een kunststof voordeur heeft kocht bij DEZA Kozijnen, komen ze vroeg of laat terug voor een veranda of dakkapel. Ze wéten gewoon dat ze bij het team van DEZA goed zitten.

Klaar voor de toekomst

DEZA Kozijnen beschikt over een hecht en gezellig team. Het afgelopen jaar is het team uitgebreid met een verkoper en monteur die ook weer uitstekend passen in het plaatje. Amanda: “Met nieuwe mensen, een nieuw pand, een nieuwe showroom en een nieuwe website is DEZA Kozijnen in Heerhugowaard terecht Select Windows Partner van het Jaar en klaar voor de toekomst.”