Deza kozijnen Heerhugowaard - dakkapel geeft ruimte Screenline zonwering tussen isolatieglas in draaikiepraam in dakkapel - het belang van ventileren

Met Screenline® regelt u zelf inkijk, lichtinval en warmte

Wat voor relaties geldt, geldt ook voor uw woning: onderhouden is belangrijk. Doet u dit niet (voldoende) dan komt de klad erin. Voor uw woning zijn er tal van tips en trucs die ervoor zorgen dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan onderhoud. Kunststof kozijnen bijvoorbeeld hoeft u niet te schilderen. Dat scheelt een slok op een borrel. Maar er is meer….

Zonwering tussen isolatieglas: nooit meer jaloezieën poetsen

Niemand geniet van het schoonmaken van jaloezieën. Dit monnikenwerk hoort er nu eenmaal bij, zult u denken. Maar dat hoeft niet per se. Met Screenline® zitten uw jaloezieën, plissés en plissés black out namelijk tússen het glas. Dit betekent dat wind, vocht en vuiligheid zoals stof er niet bij kunnen. Poetsen is dus ook niet nodig.

Bepaal zelf de mate van inkijk, licht en warmte

U kunt met dit systeem het raam van uw slaapkamer of dakkapel gewoon openzetten zonder dat u last heeft van klapperende of kapotte raamdecoratie. Ook tussen het glas van uw schuifpui of openslaande deuren werkt Screenline ® perfect.

Eigenlijk kunt u deze vorm van raamdecoratie overal gebruiken. U voorkomt in de keuken vette kookaanslag en ook in de badkamer doet deze raamdecoratie dienst: vocht en tandpasta spatten op de jaloezieën zijn verleden tijd.

HR-coating

Met de jaloezieën gesloten, houdt u het met Screenline ® ’s zomers binnen lekker koel. De HR-coating op de binnenruit zorgt er in de winter voor dat de warmte binnen blijft. En het mooiste van alles: vanaf de bank bepaalt u met de afstandsbediening in de hand de inkijk, de lichtinval en de warmte die u binnenlaat. Ziet u uzelf al op de bank liggen met deze gadget?

Screenline® in de showroom van Deza

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden van raamdecoratie of zonwering tussen isolatieglas, dan kunnen we ons voorstellen dat u het graag wilt zien. In onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard hebben we diverse opstellingen van ramen, deuren en schuifpuien en kunnen we u kennis laten maken met Screenline ®.