vtwonen metamorfose in Uitgeest

Tijdens een vtwonen metamorfose in Uitgeest, Hebben wij in de woning van Bas en Andrea namens Select Windows kozijnen met de volgende opties gemonteerd:

1.      Draaikiepramen met Screenline® en hor

In de keuken werd de bestaande achterdeur vervangen door een borstwering met gevelbekleding. Zo kon een draaikiepraam worden geplaatst met Screenline® en een crèmekleurig inzethor. Hierdoor hebben Bas en Andrea nu een ruimere hoekkeuken én betere toegang tot de tuin.

2.      Tuindeuren met triple isolatieglas

Aan de achterzijde van de woning zat een groot kozijn dat zorgde voor veel licht, maar er zaten geen deuren in. Dit werd vervangen door tuindeuren uit de Energie Kozijn-serie in de stijl Hollands Blok met triple isolatieglas. Het zorgt naast energiebesparing voor verbinding met de tuin.

3.      Energiezuinige kozijnen

Door te kiezen voor een Energie Kozijn, is het comfort in de woning van Bas en Andrea verhoogt en besparen ze energiekosten. Een vriendelijke energierekening willen we allemaal, zeker met zo’n groot gezin!

4.      Perfecte kleurmatch bij overige kozijnen

Styliste Eva van vtwonen zocht samen met Select Windows een bijzondere kleur uit voor de kozijnen. Het beigegrijs (kleur silicia) past perfect bij de stalen binnendeuren van GewoonGers.

Locatie: Uitgeest (voor 'vtwonen weer verliefd op je huis')