vtwonen metamorfose in Oostwoud, West-Friesland

In de woning van Kim en Jeroen monteerden we Select Windows Kozijnen op basis van het ontwerp van vt wonen styliste Fietje. De volgende onderdelen droegen bij aan de vtwonen metamorfose in Oostwoud:

  • Vakkundige montage door onze eigen monteurs (VKG): Onze ervaren monteurs Harry & Micah, hebben de kozijnen, tuindeuren en ramen met precisie en vakmanschap geïnstalleerd.
  • Vast raam met triple glas direct op de onderdorpel: Een vast raam met triple glas is direct op de onderdorpel geplaatst. Dit zorgt voor meer licht en een mooie verbinding tussen binnen en buiten. Dankzij het gebruik van Energie Kozijn zijn de geplaatste kozijnen zeer isolerend, wat resulteert in lagere energiekosten en een prettig binnenklimaat in alle seizoenen.
  • Openslaande deuren met triple isolatieglas: De tuindeuren in de woonkamer zijn ook uitgerust met triple glas. Het gezin zit er zo in de winter warmpjes bij en in de zomer houdt het glas in de deuren de hitte juist buiten.
  • Logische draairichting van de loopdeur: De draairichting van de loopdeur is zorgvuldig gekozen om het gebruiksgemak en de functionaliteit van de tuindeuren te optimaliseren.
  • Keukenraam en deuren voorzien van passende roedeverdeling: De kozijnen en deuren voorzien van wienersprossen; een roedeverdeling die een traditionele uitstraling toevoegt aan het moderne ontwerp en heel goed past bij de uitstraling van de woning.

Meer informatie over deze vtwonen metamorfose in Oostwoud leest u ook op onze blogpagina en bij Select Windows op de website.

Locatie: Oostwoud