Voordeur, schuifpui en kunststof kozijnen in Ursem

In een nieuwgebouwde vrijstaande woning in Ursem adviseerden en leverden we sterk isolerende kozijnen met triple glas; Select Windows Energie Kozijnen. Deze kozijnen maakten deze woning toekomstproof en de bewoners zullen genieten van extra isolatie. Niet alleen houden de bewoners de warmte binnen én de kou buiten, maar de kozijnen isoleren ook geluid. Comfortabel en stijlvol wonen op een onderhoudsarme manier; deze bewoners hoeven hun kozijnen nooit meer te schilderen!

Energiezuinig wonen met kunststof kozijnen in Ursem

Alle ramendeuren en de schuifpui zijn uitgevoerd met triple glas en zijn zogenaamde Energie Kozijnen en werden geleverd in antracietgrijs (RAL 7016) binnen en buiten met houtnerfstructuur. Qua stijl perfect passend bij de robuuste uitstraling van de vrijstaande houten woning.

Deze woning met energiezuinige kunststof kozijnen in Ursem is verkozen tot ‘Select Windows Project van het jaar 2020’ vanwege uitstraling en duurzaamheid en het uitgebreide verhaal over dit bijzondere project, leest u hier.

Showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Deza Kozijnen?  Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard.

Locatie: Ursem