Deza kunststof kozijnen Heerhugowaard - dakkapel en kunststof ramen

10 redenen waarom onze kunststof kozijnen zo populair zijn

Woningeigenaren die houten kozijnen vervangen omdat de levensduur op is, gaan massaal voor kunststof kozijnen. Waarom zijn kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zo populair?

Vrij eenvoudig: ze lijken exact op hout, maar u hoeft ze nooit meer te schilderen. Doordat ze zich niets aantrekken van weersinvloeden en dus niet kunnen kieren en rotten, gaan ze wel 50 jaar mee. Bovendien isoleert kunststof heel goed en kiest u tegenwoordig uit wel 150 kleuren en verschillende structuren (mat, glans, metallic en houtnerf).

Prijzen kunststof kozijnen

U vraagt zich vast af wat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien kosten? Dat ligt er een beetje aan wat u zoekt. Een breder deur is duurder dan een smallere deur. Een vast raam is goedkoper dan een draaikiepraam waar bij DEZA standaard vier ventilatiestanden op zitten. Het maakt natuurlijk uit in de prijs of u gaat voor het Veilig Ventileren-beslag (PADK-beslag). Dit is een manier van ventileren die (ook tijdens uw afwezigheid) voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Verder is de prijs van uw kozijn afhankelijk van het isolatieglas dat u kiest. HR++, triple, veiligheidsglas…. u kunt bij DEZA alle kanten op, we kunnen zelfs glas-in-lood of jaloezieën tussen het isolatieglas plaatsen. En dan nog de vraag of u gaat voor een gladde structuur, onze houtvlammende zijdeglas structuur van LIGNA of toch liever de metallic of houtnerf structuur terugziet op uw woning.

Goede investering

Kunststof kozijnen zijn dus een uitstekende investering. Niet alleen omdat de waarde van uw woning stijgt, maar ook omdat u dankzij de isolerende werking van kunststof iedere maand bespaart op uw energierekening. Kijk tijdens uw oriëntatie of een leverancier het VKG keurmerk heeft. Hiermee weet u voor een betrouwbare partij gaat die producten levert die aan de strengste eisen van de branchevereniging voldoen. U heeft 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, kleur/structuur en 10 jaar garantie op montage.

De 10 redenen waarom onze kunststof kozijnen zo populair zijn

1. kunststof kozijnen lijken exact op hout

2. onderhoudsarm (nooit meer schilderen)

3. isolerend (informeer ook naar onze nieuwste profielen)

4. inbraakwerend (rondom versterk met staal)

5. standaard voorzien van SKG** beslag op alle ramen en deuren

6. verkrijgbaar in 150 kleuren en verschillende structuren

7. uitstekende investering (uw woning stijgt in waarde)

8. 15 jaar garantie op product en 10 jaar op montage

9. duurzaam (recyclebaar)

10. lange levensduur (tot wel 50 jaar)

Bezoek onze showroom

We vertellen u graag nóg meer over de pluspunten in onze showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard. Mochten we elkaar de komende twee weken niet ontmoeten, dan wensen wij u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!