Deza kozijnen Heerhugowaard - kunststof kozijnen - rendement op spaargeld

Met kunststof kozijnen meer rendement op spaargeld

‘Geld lenen kost geld,’ horen we te kust en te keur. Maar  als u gebruikmaakt van de Energiebespaarlening zult u verrast staan van het vriendelijke rentetarief en de schappelijke voorwaarden. Ook zijn er tal van subsidies te krijgen als u bijvoorbeeld kunststof kozijnen met triple glas aanschaft.

Als u uw huis verduurzaamt kunnen de de kosten best meevallen en als u uw spaargeld gebruikt, verdient u er meer mee dan wanneer u het op de bank laat staan. Uw besparing op de maandelijkse energierekening is veel hoger dan de spaarwinst die u boekt!

Geld sparen kost geld, of toch niet?

Het is het ideale moment om u eens te verdiepen in energiemaatregelen voor uw huis, want sparen kost vanaf dit voorjaar geld. Sinds ABN AMRO aankondigde de spaarrente op 0% te zetten en de grote spaarders afgestraft gaan worden met negatieve rente komt er vast een slogan bij: ‘geld sparen kost geld’. Het woord ‘rentenieren’ zal niet verdwijnen, maar wel een andere omschrijving krijgen in het woordenboek.

Rendement op spaargeld

Bij de bank moet u dus niet zijn om van de opbrengsten van uw spaargeld te leven, maar u kunt nog steeds van geld, geld maken en rendement op spaargeld krijgen. Veel mensen vragen zich af wat de opties zijn. Simpel: Investeer het in uw woning. Denk aan het (deels) aflossen van uw hypotheek, maar beter nog is het om uw huis energiezuinig te maken door bijvoorbeeld sterk isolerende kunststof kozijnen te kiezen. Al dan niet met hulp van de overheid.

Bespaar met een Energie Kozijn

Dankzij de sterke isolatiewaarde van onze kozijnen die op basis van Schüco profielen in de Select Windows fabriek gemaakt zijn, profiteert u iedere maand opnieuw van een lagere energierekening. Bovendien wordt uw woning meer waard met isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Zeker met ons unieke Energie Kozijn bespaart u iedere maand tot tientallen euro’s. U hoeft hier na aanschaf nauwelijk iets voor te doen. Zelfs uw ramen en deuren schilderen is niet langer nodig, alleen het schoonhouden ervan blijft op uw takenlijstje staan.

Isolerend draaikiepraam of achterdeur

Wilt u hier meer weten over het rendement dat u kunt halen uit kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard.