Bijzondere maatwerk kozijnen in Bergen aan Zee - DEZA Kozijnen

Lagere energierekening met kunststof kozijnen

Veel woningen zijn nog niet goed (genoeg) geïsoleerd waardoor onnodig veel geld uitgegeven wordt aan stookkosten. Gelukkig winnen kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien steeds meer terrein. Ze zijn namelijk sterk isolerend waardoor deze investering een aanwinst is voor uw portemonnee én het milieu.

Slimme investering

Ramen zijn de grootste energielekken in de gevel, dus als u die renoveert, boekt u de grootste winst. Onze kunststof kozijnen met het juiste isolatieglas isoleren zeer sterk waardoor de opgewekte warmte lekker binnen blijft -. In de zomer komt dankzij de isolatiewaarde de warmte niet binnen. Kortom: niet alleen de energierekening daalt, uw woongenot en woningwaarde stijgen. Daarom zijn kunststof kozijnen een slimme investering.

Energie Kozijn

Kunststof kozijnen hebben geen onderbreking in het materiaal waardoor koudebruggen voorkomen worden. Met het  Select Windows Energie Kozijn kiest u voor het best isolerende dat er momenteel op de markt is. Met dit unieke kozijn isoleert u maar liefst 40% beter ten opzichte van de huidige generatie kunststof kozijnen.

Subsidie op kunststof kozijnen

Het belang om energie te besparen is groot. Daarom zijn er zowel landelijk als lokaal allerlei subsidies te verkrijgen om woningeigenaren de kans te geven om de overstap naar isolerende kozijnen te laten maken. Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) krijgt u voor een raam met HR++ 23 euro per vierkante meter subsidie. Kiest u voor triple glas dan ontvangt u 65,50 euro per vierkante meter. Om het belang nog maar eens te benadrukken om energiekosten te besparen, heeft het demissionair kabinet afgelopen september de subsidiepot aangevuld met een bedrag van € 210 miljoen zodat nóg meer mensen hun huis kunnen verduurzamen. Ook is de toezegging gedaan dat deze subsidieregeling zeker tot 2030 beschikbaar is.

Comfortabel en energiezuinig wonen

Door te investeren in kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, bespaart u energie en verkleint u uw ecologische voetafdruk. Tegelijkertijd geniet u van een comfortabel en energiezuinig huis. Dát heet slim investeren. Kunt u de investering niet uit eigen middelen voorschieten, dan kunt u gebruikmaken van de Energiebespaarlening.

Lagere energierekening dankzij kunststof kozijnen:

  • Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolatie;
  • Isolerende kozijnen hebben minder warmteverlies dankzij het juiste isolatieglas;
  • Kunststof kozijnen hebben geen koudebruggen;
  • Isolerende kozijnen zijn onderhoudsarm (nooit meer schilderen).

Bezoek onze showroom in Heerhugowaard

Wilt u meer weten over kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom in Heerhugowaard.