Deza kunststof kozijnen Heerhugowaard - woonwensen komen uit

Kunststof kozijnen laten ook in 2018 woonwensen uitkomen

DEZA Kozijnen heeft het afgelopen jaar op tal van manieren van zich laten horen en vervulde vele woonwensen. Dat is belangrijk omdat we merken dat u dán kan zien wat er eigenlijk allemaal mogelijk is.

 

Verwondering rondom kunststof kozijnen

Met de tv-uitzendingen van vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ lieten we woonwensen uitkomen door te laten zien wat openslaande deuren, een schuifpui of vouwwand kunnen doen met het wooncomfort van een woning. Ook op de vt wonen&design beurs bereikten we het grote publiek en hebben we mensen verwonderd.

Kunststof in jaren 30 woning

De reacties waren fantastisch nu nog eens extra duidelijk is geworden wat een vouwwand, kunststof schuifpui of openslaande deuren met de uitstraling van een woning doen. Met het extra licht en vooral met de ruimte. Verrassend om te ontdekken hoe verbaasd mensen zijn dat kunststof kozijnen met glas-en-lood uitstekend toepasbaar zijn in bijvoorbeeld een jaren 30 woning. We hebben passende kozijnen voor iedere stijl woning. U kunt maar liefst kiezen uit 125 kleuren in een mat/metallic of houtnerf structuur. Onze eigen, moderne, Nederlandse fabriek maakt uw kozijnen volledig op maat.

Dakkapel, veranda en meer woonwensen

Sinds de opening van de nieuwe showroom in maart van dit jaar is het doorlopend druk bij DEZA Kozijnen. Bent u ook benieuwd wat de mogelijkheden voor úw woning zijn rondom kunststof kozijnen, ramen, deuren, een dakkapel of veranda? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard. Vraag onze adviseurs vooral ook even naar de 100% zijdeglans houtnerfstructuur van LIGNA. U weet niet wat u ziet!

Vakantie(sluiting)

Van zaterdag 23 december tot en met maandag 1 januari zijn we gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari ontvangen we u weer met open armen. We kijken ernaar uit om er in 2018 samen met u een fantastisch jaar van te maken. Een jaar waarin u weer onvoorwaardelijk van uw huis gaat houden.

Fijne feestdagen!!

Team Deza