Deza Kozijnen Heerhugowaard - kunststof voordeur in Den Helder - Kunststof voordeur voorkomt tocht

Kunststof voordeur voorkomt tocht

Heeft uw voordeur afgelopen zomer ook zo te lijden gehad onder de hoge temperaturen? Veel houten deuren legden het lootje, doordat de voorpanelen losraakten. Weer vastlijmen zorgt voor een tijdelijke pleister op de wond, maar op de lange duur is dit natuurlijk geen oplossing.

Uw voordeur is een belangrijk gevelelement. De taak van uw voordeur is om al het ongewenste buiten te sluiten zoals ongenode gasten, wind, kou en regen. Tenminste, dat zou zo moeten zijn. Heel wat mensen klagen rond deze tijd over tocht en kou in de gang. Met een kromgetrokken  of kierende deur zijn de rapen helemaal gaar. Dan is het wachten tot de regen de gang in druppelt.

Kunststof voordeur voorkomt tocht

Daarom zijn kunststof voordeuren en bijpassende kunststof kozijnen zo in trek. Kunststof is nu eenmaal veel minder gevoelig voor weersinvloeden. Het neemt geen vocht op, rot niet en zal niet krimpen of uitzetten, zoals houten deuren dat wél doen. Hierdoor blijft de deur en het kozijn keurig op elkaar aansluiten en behoudt de deur zijn isolatiewaarde. In de winter zit u dus lekker warmen in de zomer heerlijk koel.

Klimaatverandering vraagt andere deuren

Kozijnen, ramen en deuren krijgen het door de klimaatverandering alleen maar zwaarder de komende jaren. De krachtigere zon, heftigere regenbuien en fikse wind laten steeds meer sporen na op onze huizen. Het hout dat op een gegeven moment rot en waarbij de verf afbladdert, maakt plaatst voor een stralende voordeur die u nooit meer hoeft te schilderen.

Inbraakwerende voordeuren

Een kunststof deur is (net zoals kunststof kozijnen, ramen en schuifpuien) een goede investering. Qua inbraakveiligheid omdat de profielen van onze voordeuren in de Select Windows fabriek rondom versterkt zijn met staal en standaard voorzien zijn van SKG*** deurbeslag, maar vooral qua isolatie. Dat scheelt aardig op uw energierekening. Bovendien stelt u uw voordeur die exact op hout lijkt volledig zelf samen. In de kleur, structuur en indeling die u wenst. Zo past uw voordeur altijd bij uw woning. Voordeel op voordeel dus.

De voordelen van een kunststof voordeur:

  • dankzij sterke isolatiewaarde bespaart u energie;
  • krimpt niet, zet niet uit en rot niet zoals bij houten deuren;
  • inbraakwerend (standaard SKG*** beslag);
  • u stelt u voordeur volledig zelf samen;
  • voordeuren die exact op hout lijken;
  • nooit meer schilderen (altijd een stralende voordeur);
  • onze voordeuren zijn klaar voor klimaatverandering;
  • extra zekerheid en betrouwbaarheid dankzij het VKG Keurmerk dat wij mogen voeren.

Bezoek onze showroom in Heerhugowaard

Nu het buiten kouder wordt, wilt u er binnen gezellig bijzitten. Zonder tocht in de gang die het hele huis doortrekt. Onze voordeuren sluiten hermetisch en blijven dat ook doen. Dus als de deur tussen de gang en de woonkamer een keertje openstaat, voelt u niet direct de kou de woonkamer intrekken; een kunststof voordeur voorkomt tocht.
Wilt u meer weten over onze volledig zelf samen te stellen kunststof voordeuren? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om in de RIVM verantwoorde showroom te ervaren wat er allemaal mogelijk is.