Deza Kozijnen monteerde tuindeuren in ‘vtwonen weer verliefd op je huis’

Kunststof tuindeuren in ‘vtwonen weer verliefd op je huis’: Een spectaculaire metamorfose

Een liefdevol groot gezin van acht in een compacte woning in Uitgeest. Een uitdaging die om slimme oplossingen vraagt. Bas en Andrea, sinds 2018 woonachtig in een rijtjeshuis in Uitgeest zochten een manier om hun huis praktischer in te richten en meer sfeer te creëren. Ze wilden af van het ‘volledig kidsproof’ interieur en meer rust en opbergruimte.

In samenwerking met Select Windows realiseerde vtwonen een ware metamorfose voor deze familie, met bijzondere aandacht voor hoogwaardige kunststof kozijnen. De trotse monteurs van Deza Kozijnen waren ter plaatse om alles vakkundig te monteren, en dat verdient een plaatsje in de spotlight! Lees verder voor het resultaat.

Slimme aanpassingen met kunststof kozijnen

De uitdaging was duidelijk: hoe creëer je slimme opbergmogelijkheden en meer ruimte voor een groot gezin in een compacte woonruimte? De indeling van de woonruimte binnen werd grondig herzien door vtwonen styliste Eva. Door enkele slimme aanpassingen in de indeling, werd meer ruimte gecreëerd. De achterdeur maakte plaats voor een muur met een draaikiepraam, waardoor ruimte ontstond voor een hoekkeuken. Hiermee verdween de oorspronkelijke doorgang naar de tuin. Daarom werd een bestaand vast raam vervangen door een set kunststof tuindeuren met triple glas. Een slimme transformatie die de woonruimte volledig vernieuwde.

Als partner van Select Windows levert en monteert Deza Kozijnen hoogwaardige kunststof kozijnen en ramen. In de woning van Bas en Andrea werden vakkundig de volgende opties gemonteerd:

1.      Draaikiepraam in de keuken

De monteurs van Deza vervingen de achterdeur door een draaikiepraam met screenline en hor. Dit zorgt voor een een ruimere keuken. Nu kunnen Bas en Andrea genieten van een hoekkeuken, perfect voor hun grote gezin.

2.      Tuindeuren in de woonkamer

In plaats van een groot raamkozijn waardoor het gezin niet naar buiten kon, installeerden de vakmensen van Deza Kozijnen tuindeuren voorzien van triple isolatieglas. Deze keuze maximaliseert de toegang tot de tuin en zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht in de woonkamer.

3.      Energiezuinige kozijnen

Er werd ook rekening gehouden met het belang van energiezuinigheid. De toepassing van een Select Windows Energie Kozijn, met zijn uitstekende isolatie, verhoogt het comfort in huis en helpt bovendien om energiekosten te besparen. Deza Kozijnen zorgde voor een vakkundige montage van deze hoogwaardige kozijnen.

4.      Bijzondere kleuraccenten

Om het interieur te personaliseren, koos styliste Eva van vtwonen voor een natuurlijke kleurstelling. De kozijnen aan de binnenkant werden uitgevoerd in een opvallende kleur, beigegrijs (silicia), dat perfect past bij de stalen binnendeuren van GewoonGers.

Al met al zorgden deze wijzigingen voor een prachtig resultaat. Bekijk op onze referentiepagina meer foto’s van de vtwonen metamorfose in Uitgeest.

Een unieke ervaring voor Deza Kozijnen monteurs

Tijdens dit project werden onze monteurs onderworpen aan het toeziend oog van een cameraploeg. ‘Het monteren van de kunststof ramen en kozijnen van Select Windows was een onvergetelijke ervaring, vooral door de aanwezigheid van een cameraploeg van vtwonen die alles vastlegde’, aldus onze monteurs. De vakmensen van Deza Kozijnen hebben met enthousiasme bijgedragen aan de succesvolle realisatie van deze vtwonen metamorfose in Uitgeest.

Samenwerken aan uw droomwoning

Deza Kozijnen is trots op onze bijdrage aan dit bijzondere project in samenwerking met vtwonen en Select Windows. We hebben laten zien hoe onze vakkundige montage van keukenraam en tuindeuren in ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ het verschil kan maken in het creëren van een praktische en sfeervolle woonruimte, zelfs voor een groot gezin!

Dit is slechts één voorbeeld van wat Deza voor u kan doen. Bent u geïnspireerd geraakt door deze tuindeuren in ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ en wilt u uw eigen huis transformeren met hoogwaardige kozijnen en ramen? Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies op maat of vraag vandaag nog een offerte aan. Samen met u streeft Deza naar een betere woonervaring, aangepast aan uw wensen en behoeften!