Deza kozijnen Heerhugowaard - Kunststof voordeur vtwonen winactie uitgevoerd door DeZa kozijnen - je zult maar een kunststof voordeur winnen

Je zult maar een voordeur winnen

Saskia Molenaar uit Alkmaar won een kunststof voordeur van Select Windows tijdens een ‘like en deel actie’ van Select Windows en vtwonen. Ze zocht bij Select Windows partner, DEZA Kozijnen, haar prijs uit.

Saskia denkt terug: “We zaten midden in de verbouwing en waren bij de gang gebleven. Toen ik op Facebook een actie voorbij zag komen van vtwonen waarbij je een kunststof voordeur kon winnen, drukte ik op ‘liken’ en ‘delen’.

Een kunststof voordeur winnen betekent duurzaamheid, comfort en veiligheid winnen

Haar houten voordeur was écht aan vervanging toe. De deur tochtte en lekte. Saskia liket en deelt wel vaker dit soort acties, maar won nooit iets. Maar dit keer werd ze gebeld dat het raak was. “Even ging het door me heen ‘Had ik maar een reischeque gewonnen.’ Maar toen ik uitgenodigd werd in de showroom en de mogelijkheden bij DEZA Kozijnen in Heerhugowaard bekeek, besefte ik dat ik duurzaamheid, comfort en veiligheid gewonnen had. Dat is ook veel waard.”

Voordeur met Politie keurmerk

“Dan sta je daar: ‘Zoek maar een voordeur uit’, zeiden de mensen bij DEZA Kozijnen. Ik ging er vanuit dat ik zelf ook in de buidel moest tasten. Voor beslag op de deur ofzo, maar alles zat erbij in: het beslag, kerntrekbeveiliging, driepuntsluiting, alles volledig Politiekeur. Zelfs het inmeten en plaatsen was helemaal gratis.”

Kunststof voordeur

Het kunststof kozijn is wit en de voordeur is antraciet. Het ruitje met melkglas betreft natuurlijk isolatieglas. “Kunststof is super isolerend en ik hoef gelukkig nooit meer te schilderen. Grootste voordeel is dat de hele woning door de nieuwe voordeur een upgrade heeft gekregen. De deur past uitstekend bij de uitstraling van de woning. Ben er echt zó blij mee.”

Eén druk op de knop

Het is Saskia inmiddels opgevallen dat vrienden na haar winactie alle acties die ze op Facebook tegenkomen delen. “Ze hebben gezien wat er van een druk op de knop kan komen,” lacht ze.

Ook een nieuwe voordeur?

Hebben we u geïnspireerd en wilt u nu ook graag een nieuwe voordeur? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard. De koffie staat klaar!