Deza kunststof kozijnen Heerhugowaard - Schüco Kunststof Kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent Isolerende kunststof kozijnen

Isolerende kunststof kozijnen voor de toekomst

De energiemaatregelen worden steeds strenger en de belasting op energie stijgt. Isoleren is het toverwoord. Kunststof kozijnen hebben de beste papieren wat betreft isolatie, maar denk ook aan isolatieglas. Reken zelf maar uit: kunststof kozijnen + isolerend glas = weinig energielek.

Deza Kozijnen uit Heerhugowaard is al langer met onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien bezig die extra dik glas (triple) kwijt kunnen in de profielen. Met de nieuwe Schüco LivIng profielen heeft u maar liefst 120 millimeter ruimte voor het glas. Uniek in Nederland!

‘Nul op de meter’

Voor nieuwbouw wordt er vaak al voor deze Schüco kozijnen gekozen, omdat men luchtdicht wil bouwen zodat ‘nul op de meter’ haalbaar is. Maar ook voor renovatie zijn deze onderhoudsarme en inbraakwerende kozijnen in combinatie met triple glas de perfecte oplossing. Zeker als u minder kwijt wil zijn voor uw energierekening.

Isolerende kunststof kozijnen met triple glas

U kiest voor het 112 millimeter diepe Schüco kozijnprofiel met het Hollands Accent (ook wel ‘neusje’ genoemd) maar we kunnen ook een stap verder voor wie klaar wil zijn voor de toekomst. Triple glas past met gemak in de twee nieuwe Schüco LivIng-varianten die maar liefst 120 millimeter diep zijn: het Hollands Blok (Schüco LivIng Variant, 6 graden) en het Hollands Facet (Schüco LivIng Variant, 15 graden). Het is maar net welke uitstraling het beste bij een woning past. En zo ontstaat het best isolerende kozijn op de markt; het Select Windows Energie Kozijn.

Schüco Kunststof Kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent Isolerende kunststof kozijnen

Onderhoudsarm kozijn in 150 kleuren

Ook de kleur en de structuur van uw onderhoudsarme kozijn bepaalt u helemaal zelf. De een houdt van blauw in een heuse houtlook structuur, de ander heeft liever een grachtengroene metallic structuur, maar ook hip zwart behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wat u ook kiest, we maken alle isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien speciaal voor u op maat.

Duurzaamheid financieren

Langzaamaan verduurzaamt u uw woning. Van ledverlichting tot tochtstrips, zonnepanelen en energiezuinige kozijnen met isolatieglas. U wordt aan alle kanten geholpen: Door ons met deskundig advies in de showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard, maar ook door de overheid. Met de gunstige Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds kunt u energiebesparende maatregelen voor uw woning financieren. Dat is zeer gunstig, want zowel de energietarieven als de belasting op energie gaan omhoog.