Deza Kozijnen Heerhugowaard - houten huis met kunststof kozijnen - Ursem

Een houten huis met kunststof kozijnen

Dat u bij DEZA Heerhugowaard alle kanten op kunt met isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien is duidelijk te zien in deze woning in Ursem. Deze nieuwgebouwde houtskeletbouwwoning heeft antracietgrijze kunststof ramen, deuren, een schuifpui en een voordeur. En het sterk isolerende kunststof combineert prachtig met hout.

Deze villa staat in een door water omgeven paradijs en is van alle kanten goed te bewonderen. De antracietgrijze voordeur, de achterdeur met zijlicht, de schuifpui en de isolerende ramen springen uit het hout op de begane grond en passen mooi bij de grijsgekleurde eerste en tweede verdieping van de woning waar isolerende ramen en dakramen de gevel versieren.

Energie Kozijn

Dat isolatie hoog in het vaandel staat bij dit gezin zien we behalve aan de 24 zonnepanelen, ook aan de keuze van de kozijnprofielen. Het gekozen kozijnprofiel (Hollands Facet) heeft maar liefst 7 isolatiekamers waardoor de kozijnen extra goed isoleren. Dankzij de keuze voor triple isolatieglas is de U-Window waarde slechts op 0,88Wm2. Kortom: dit jonge gezin zit voor nu en in de toekomst goed. Er is momenteel namelijk geen beter isolerend kozijn op de markt dat dit Energie Kozijn.

Een houten huis met kunststof kozijnen

Ook al is de houtnerfstructuur op de Select Windows kozijnen levensecht, voor deze Ursemse villa is bewust voor een gladde structuur op de kozijnen gekozen om contrast te creëren.  Welke kleur (keuze uit 150 kleuren) of structuur (glad, metallic of hout) er ook gekozen wordt op kunststof kozijnen: ze zijn stuk voor stuk isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm. Dus kunststof kozijnen schilderen is verleden tijd.

Isolerende garagedeur

Om het plaatje compleet te maken is ook de elektrische Hörmann garagedeur door Deza geadviseerd. Behalve sterk isolerend is deze elektrische sectionaal garagedeur ruimtebesparend. De deur trekt zich namelijk verticaal tegen het plafond omhoog.

Stoere houten balken

Behalve dat de combinatie hout met stoere kozijnen aan de buitenzijde van de woning een bijzondere combinatie is, geeft het ook binnen een bijzondere twist. De stoere houten balken en de stalen taatsdeuren matchen prachtig bij de ramen en deuren die ook aan de binnenkant antracietgrijs zijn.

Wilt u meer zien van dit houten huis met kunststof kozijnen, bekijk dan ook onze referentiepagina of het filmpje hieronder.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over onze isolerende kozijnen? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op en bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Industriestraat in Heerhugowaard.