Triple isolatieglas - Energie Kozijn - DEZA Kozijnen Heerhugowaard

Het nut van triple isolatieglas

Gezien de fluctuerende energieprijzen, nemen steeds meer mensen het heft in eigen hand. Ze zien meer dan ooit dat de woning isoleren de energierekening flink drukt. Isolerende kozijnen hebben zich de afgelopen jaren meer dan bewezen, maar wat is het nut van triple isolatieglas?

Daar kunnen we kort over zijn: triple glas voegt een extra glas laag toe. Dus in plaats van HR++ glas, krijgt u HR+++ isolatieglas. Dat betekent dus 50% betere isolatie tegen zowel temperatuur als geluid. Ramen en deuren zijn vaak de grootste tochtgaten in een woning, dus het is slim om kozijnen inclusief isolatieglas aan te pakken als u de energierekening wilt drukken.

Triple glas zorgt voor beter wooncomfort

De hitte van buiten komt ’s zomers namelijk met triple isolatieglas (zeker in combinatie met isolerende kozijnen) het huis amper meer in en de warmte die u ’s winters met man en macht in huis probeert te houden, ontsnapt niet meer naar buiten. Fijn voor uw portemonnee, maar zeker ook voor uw wooncomfort. Een ideale voorbereiding op de klimaatverandering die zorgt voor extremer weer.

Energie Kozijn

We hebben samen met de fabriek kunststof kozijnen ontwikkeld met diepere profielen om triple glas goed in kwijt te kunnen. Met deze Schüco profielen in combinatie met triple glas creëert u het best isolerende kozijn dat er momenteel op de markt is: Het Energie Kozijn. Vanuit deze Energie Kozijn serie, leveren wij sterk isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme ramen, deuren en schuifpuien.

Subsidie op triple isolatieglas

De prijs van triple isolatieglas ligt wel iets hoger dan dat van HR++ isolatieglas. Dat verschil verdient u snel terug op uw energierekening. Ook is de ISDE-subsidie op triple glas hoger dan op HR++ glas.

Meer weten over triple isolatieglas?

Bent u geïnteresseerd in onze isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met triple isolatieglas? Of bent u benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen met triple glas? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bezoek onze showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard.