Deza kunststof kozijnen Heerhugowaard - Openslaande deuren koopt u bij Deza Kozijnen in Heerhugowaard - kunststof tuindeuren open

Haal de zomer binnen via openslaande deuren

De zon laat regelmatig van zich horen. ’s Morgens kan het nog fris zijn, maar met de tuindeuren op het haakje haalt u de heerlijke ochtendlucht al vroeg naar binnen.

U geniet van het rustgevend gekwetter van de vogels die door uw woonkamer klinkt. Zodra het kan, gooit u de tuindeuren helemaal open zodat er een verbinding ontstaat met uw tuin. U geniet letterlijk en figuurlijk ‘van binnen en van buiten’. Zeker als u de sfeer binnen doortrekt naar buiten door middel van dezelfde tegels, creëert u een prachtige optische verbinding.

Slanke rolbandscharnieren ipv kunststof kapje

Met openslaande tuindeuren vergroot u eenvoudig uw woonomgeving. En omdat uw kozijnen van kunststof zijn, hoeft u ze nooit meer te schilderen. Mocht u de minder fraaie kunststof kapjes niet mooi vinden waar voorheen kunststof deuren om bekend stonden, die gebruiken wij al lang niet meer. Hiervoor in de plaats zijn prachtige ronde scharnieren gekomen.

Onderhoudsarme openslaande deuren

En ook het matwit is absoluut niet de enige mogelijkheid voor kozijnen van kunststof. U kiest uit maar liefst 150 kleuren met een mat, metallic of houtnerf structuur. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en het verdektliggend beslag, lijkt het net of het een houten openslaande tuindeur betreft. Maar dan dus duurzaam, isolerend én onderhoudsarm.

De tuindeuren staan open

De tuindeuren staan open, het barbecue seizoen is geopend. U verplaatst (dankzij de grote opening in de gevel) het vlees en de vis gemakkelijk van de koelkast naar de barbecue in de tuin. Geniet ervan de komende dagen, weken en hopelijk maanden!

Hoe woon jij?

Vraagt u zich ook af of uw woning helemaal naar wens is, of inspireert dit verhaal u? Wij bekijken de situatie bij u thuis, luisteren naar uw woonwensen en voorzien u graag van een vrijblijvend woonadvies op maat. Misschien past een schuifpui of een vouwwand beter bij uw wensen en woning dan openslaande deuren. Stap eens binnen in onze showroom; de koffie staat klaar!