Deza Kozijnen Heerhugowaard - schuifpui

Gooi de schuifpui of de tuindeuren maar lekker open!

De lente hangt nu al in de lucht. De eerste schuifpuien gaan weer open en de tuindeuren voorzichtig op een haakje. De frisse ochtendlucht doet wonderen in huis. U hoort de vogels sjilpen en uw humeur is opperbest.

Kopje koffie onder de veranda

Toch vreemd wat zon met u doet hè? Afgelopen weekend was het heerlijk onder een veranda. Ook komend weekend belooft moeder natuur weer een cadeautje. Heerlijk om een kopje koffie te drinken onder uw veranda. En mocht het toch kouder worden dan voorspeld is, dan zoekt u beschutting achter de volglazen schuifwand van uw terrasoverkapping.

Openslaande tuindeuren

Het licht schijnt heel anders uw woonkamer in dan u de afgelopen maanden gewend was. U lijkt er meer ruimte door te hebben. Zeker als u straks via de openslaande tuindeuren of de schuifpui de  tuin in loopt, lijkt binnen en buiten één geheel. Mensen beginnen voorzichtig de algen van de tegels te schrobben en de bomen te snoeien.

Isolerende kunststof kozijnen

Velen zijn straks druk met het (laten) schilderen van de kozijnen. U zit dan al lekker in uw tuin met een boekje, want kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn onderhoudsarm. U gaat er hooguit even met een doekje overheen. Meer niet. Met kunststof kozijnen zit u net als bij een koude winter ook bij een warme zomer goed geïsoleerd. Hout zet uit en krimpt als de temperatuur verandert. Kunststof niet. Er komt geen zuchtje kou of wind doorheen. Dit komt behalve uw gezondheid ook het woongenot ten goede.

Kunststof met een hout uitstraling

Kunt u bij kunststof kozijnen dan wel de kleur kiezen die u wilt? Zeer waarschijnlijk wel, want er zijn maar liefst 150 kleuren in een mat, metallic of houtnerf structuur. De volgende vraag die vaak gesteld wordt: ‘Hoe zit het met de uitstraling van kunststof kozijnen?’ Ook hier kunnen we u positief over berichten. Onze kunststof producten zijn zó gemaakt dat het verschil tussen houten kozijnen en kunststof kozijnen niet te zien is.

Stop met schilderen, overweeg een kunststof schuifpui

Heeft u een klemmende, krakende en piepende schuifpui? En vermoedt u dat een extra laag verf niet meer helpt? Kom eens langs in onze showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard en kijk eens naar een schuifpui van kunststof. We hebben verschillende uitvoeringen die we special voor u exact passend voor u monteren. U kunt relaxen, wij regelen het opmeten, plaatsen en de afwerking tot in de puntjes.

Screenline® raamdecoratie in schuifpui

Met kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui kunt u er weer járen tegen, want kunststof is behalve isolerend en inbraakwerend ook super duurzaam. Als u het gelijk goed wilt doen, adviseren we u Screenline® raamdecoratie in uw schuifpui. De raambekleding zit dan tússen het isolatieglas. Benieuwd? Kom snel kijken in onze showroom op de Industrieweg 8A in Heerhugowaard!