Deza Kozijnen Heerhugowaard - kunststof kozijnen - team 2020 - werkvoorbereider gezocht - Explosieve vraag naar kunststof kozijnen vraagt goed teamwerk - medewerker binnendienst gezocht

DEZA Kozijnen blikt terug op 2020

Wat een bizar jaar was dit. Voor iedereen! Het verzoek vanuit de overheid was: ‘Werk zoveel mogelijk thuis!’ “Nu is dat voor ons niet te doen natuurlijk met een showroom,” vertelt Melinda van DEZA Kozijnen en blikt terug: “Gelukkig mochten we tot halverwege december openblijven. En doordat veel mensen thuis werkten, kregen wij het extreem druk.”

Veel huiseigenaren zagen meer dan ooit in dat de kwaliteit van wonen belangrijk is. Melinda: “De woonplek werd opeens tevens werkplek. Tocht in huis draagt niet bij aan een prettige en gezonde woon-werk omgeving. Ook het belang van ventilatie kreeg de aandacht die het verdiende en zette veel mensen aan het denken.”

Investeren in isolerende kozijnen

Als je veel thuis zit, valt tocht en achterstallig onderhoud extra op. Zo ook als het gaat om kozijnen, ramen en deuren. Als je dan tóch thuis bent, kun je net zo goed nu voor isolerende kozijnen kiezen.” Wat volgens Melinda ook meespeelde, is dat het vakantiegeld op de plank was blijven liggen. Heel wat mensen investeerden dit geld in Energie Kozijnen voor een isolerende woning met een lagere energierekening tot gevolg.

Handen vol door explosieve vraag naar kunststof kozijnen

Het waren door dit alles hectische tijden voor DEZA Kozijnen. “Het was soms zó druk dat mensen langer moesten wachten op een offerte dan ze van ons gewend zijn. We waren zo druk met afronden van lopende klussen dat we zelfs met twee extra mensen onze handen meer dan vol hadden.” Een drukke tijd, maar het team van DEZA Kozijnen is dankbaar voor het vertrouwen.

Waardevol

“Het is natuurlijk hartstikke waardevol dat we via goede referenties weer bij nieuwe klanten aankomen die onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien wensen. Ook deze mensen gaan we natuurlijk weer naar volle tevredenheid helpen aan een betere woon-werkplek.” Steeds opnieuw neemt het team van DEZA alle tijd om mensen vanuit onze RIVM-verantwoorde showroom te adviseren over kleur, structuur en profielen.

Nieuwe normaal

“Wij beginnen gewend te raken aan het nieuwe normaal en kijken vol vertrouwen naar het jaar 2021. Hopelijk na de strenge lockdown coronavrij. En ondanks het feit dat we mensen graag voorzien van onderhoudsarme kozijnen, hopen we dat iedereen straks ook weer op vakantie kan en op die manier in het leven kan en mag investeren.” Mocht u alsnog in kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui willen investeren, win dan gerust advies bij ons in. Het thuiswerken houdt nog wel even aan. Bent u enkel benieuwd naar de prijzen van onze onderhoudsarme kozijnen? Ook dan informeren we u graag!

Uitblazen

Wij blazen eerst even uit van de hectische tijd en de explosieve vraag naar kunststof kozijnen die achter ons ligt en zijn van 19 december tot en met 4 januari gesloten, daarna werken we volgens de dan geldende richtlijnen. Mochten we u niet meer zien of horen voor die tijd, dan wensen we u alvast fijne dagen toe en een zo gezond mogelijk 2021.

Tot volgend jaar!
Team DEZA Kozijnen