Deza kunststof kozijnen Heerhugowaard - Veilig op vakantie met kunststof kozijnen van Deza Heerhugowaard

Met DEZA gaat u prettig op vakantie

 

De vakantie staat voor de deur. Langzaamaan treft u al voorbereidingen. Hoe zorgt u ervoor dat u ontspannen weg kunt zonder na te hoeven denken wat er met uw woning gebeurt tijdens uw afwezigheid? Kunt u veilig op vakantie?

Natuurlijk zet u een timer op de lichten, doet u de ramen dicht en de deuren op slot en laat u de buren de post van de mat halen. Maar dat is geen garantie dat u niet getroffen wordt door inbrekers. Zíj gaan namelijk niet met vakantie. Nee, zij zitten op social media mee te lezen waar u bent en hoe leuk u het heeft. Ze lezen er zelfs hoe lang u nog weg blijft. Inbrekers hebben zeeën van tijd om eens lekker huis te gaan houden in uw woning. U ligt in de tussentijd te bakken op het strand.

Kerntrekbeveiliging

Wees verstandig en onderneem actie zodat inbrekers buiten blijven. Zorg dat u goede sloten heeft, met kerntrekbeveiliging bijvoorbeeld. Maar kijk ook verder: via houten kozijnen staat meneer of mevrouw de inbreker zo binnen, zeker als uw kozijnen al wat ouder zijn. Kies daarom voor kunststof kozijnen.

Met staal versterkt

Doordat onze onderhoudsarme kozijnen in 150 kleuren te verkrijgen zijn in verschillende structuren (zoals een vlammende houtnerf), is het verschil met hout niet zichtbaar. Wel merkbaar, want zelfs met een koevoet is een met staal versterkt kunststof kozijn niet weg te drukken. Een inbreker die niet doorheeft dat hij met een kunststof kozijn te maken heeft, zal zich kapot schamen en opgeven. Er is namelijk geen doorkomen aan. En dat weet hij/zij ook.

Standaard SKG*** sloten

Onze kunststof kozijnen zijn zo slim gemaakt in onze eigen fabriek dat er geen zwakke plekken in onze ramen, deuren en schuifpuien te vinden zijn. De plekken van sloten en handgrepen zijn namelijk later uitgelaserd. Op al onze deuren zit standaard een SKG*** slot met vijfpuntsluiting en is standaard voorzien van kerntrekbeveiliging.

Wilt u ook veilig op vakantie?

Kom even langs in de showroom van DEZA Heerhugowaard als u inspiratie nodig heeft en ook veilig op vakantie wilt. De koffie staat klaar en ons advies op maat is vrijblijvend.