Deza Kozijnen Heerhugowaard - Dakkapel

Creëer een grotere woning met een dakkapel

De huizenprijzen rijzen de pan uit. Tóch wilt u groter gaan wonen. Logisch want de kinderen groeien maar door. Hoe gaat u te werk, want woningen liggen vandaag de dag niet voor het oprapen?

Tip: Kijk eens goed naar de mogelijkheden in uw huidige woning. U zult de eerste niet zijn die slimmer gebruikmaakt van de ruimte die u heeft. Denk aan een reorganisatie van de rommelzolder: een verdekt opgestelde ruimte die ligt te verstoffen. Hartstikke zonde, want met een dakkapel creëert u meer beloopbare vierkante meters en dat scheelt enorm. In ruimte, in licht en in woongenot.

Dakkapel geeft ruimte

U maakt eenvoudig van een donkere zolder twee mooie lichte slaap-, studeer- of hobbykamers. Het is nu éénmaal zo; een dakkapel geeft ruimte! U woont nu groter en ook úw woning stijgt in waarde. Zeker met een sterk isolerende dakkapel met bijbehorende kunststof kozijnen van DEZA Heerhugowaard. De isolatiewaarde van deze dakkapellen zijn namelijk beter dan wat het Bouwbesluit voorschrijft. Voor de kenner: Het dak heeft een gemiddelde warmteweerstand van 6.0 m2 k/w RC.

Dakkapel: binnen één dag geplaatst

Als onze monteurs zijn komen inmeten, is het een kwestie van wachten. Zodra het gat in het dak zit, wordt de dakkapel als één geheel uw straat ingereden en plaatsen we deze binnen één dag op uw dak. In een handomdraai heeft u enorme ruimte op zolder. Omdat de dakkapel en de kozijnen zo goed isoleren, heeft u de kans dat u onder zeer gunstige voorwaarde aanspraak kunt maken op de Energiebespaarlening met zeer voordelige voorwaarden.

Screenline® raamdecoratie

Om u zoveel mogelijk te ontlasten, werkt DEZA Heerhugowaard het geheel keurig af. Desgewenst met raambekleding aan toe. Wat dacht u van Screenline® raamdecoratie? De plissés of plissé black-out (verduisterend) zitten tússen het isolatieglas waardoor u ongestoord uw raam open kunt zetten als het waait of regent. Bij isoleren hoort ook ventileren: onze draaikiepramen hebben standaard vier ventilatiestanden.

Bezoek onze showroom in Heerhugowaard

Bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Industriestraat 8A in Heerhugowaard en kom onze dakkapel opstelling met eigen ogen bekijken. We adviseren en inspireren u graag. Mocht u nog twijfelen: U weet toch dat u de dakkapel en de bijbehorende kunststof kozijnen nooit meer hoeft te schilderen?